Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimliğimi kaybettim, ne yapmalıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün kimliğimi kaybettim, ne yapmalıyım şimdi?
Yerel gazeteye ilan vermem gerekiyor sanırım? Sadece ilan vermem yeterli mi yani karakola filan haber vermiycem dimi?
Birde bir günlük mü ilan vermem yeterli mi?
Birde nasıl çıkarıcam sonra yeni kimliği?

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
dikkat et ilan veriyim derken kazık yeme. oturdugum yere en yakın hürriyet in yeri vardı gittim oraya aynı sebepten ilan vermeye. ilk başta 20 milyon dedi 3 milyona anlaştık :d
Mesaj tarihi:
Llama said:
ilan verdiğin gazeteyide saklıcaksın bide
sonrada nüfüs müdürlüğüne gidicen 2 ytlye çıkarıcan

2 mi? en son 10 dolar diye duymuştum ben. dolar evet
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?13,3621723,3621871#msg-3621871
böle bi topic varıda nolmuş analmadım :D
bu topic niye kitlenmiş bi argo kelime flnda yoktu kimliğini kaybetmiş ve kredi kartı çıkartmışlardı kimlikle onu nasıl hallederim tatında bi topicti .
Mesaj tarihi:
10dolarmı türkiyede yaşıyorz laa ne on doları
muhtar alır 2.5ytl hadi nüfüsta aldı 2.5ytl
oldu 5 ytl yol parası 5 gitse oldu 10 ytl :P
10 ytleyi sen dolar anlamışındır :P
Mesaj tarihi:
kimliğini kaybedip gazeteye ilan vermeyen arkadaşlar yarın öbür gün borçlu çıkar, üzerinize şirket açılmış olur , suç örgütüne üye olmş olabilirsiniz. O kimlikleri ne şekilde kullanacağı bulan insanın insiyatifine kalmış.Gazeteye de o yüzden ilan veriliyor gelip kapıya bunu bunu yaptın dediklerinde yok kardeşim kimliğim kayıptı dicen ilan vericen resmi belge gibi kullanılıyor.ondan gidip ilan ver biran evvel
Mesaj tarihi:
haftasonu bi gün bankamatik kartımı yutmuştu. pazartesi gidip alırım dedim. bi iki gün sallamadım çarşamba gittiğimde kartım bankada yoktu bide adıma dava açılmıştı. Biri benim kartımı ordan çekmiş Başkasının hesabından benim hesabıma 2 milyar civarı bi para atmış ve benim kartla çekmişti. Allahtan savcıyla falan kanka oldukta uzamadı :D yoksa uğraş babam uğraş
  • Yeni Oluştur...