Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Dün kimliğimi kaybettim, ne yapmalıyım şimdi? Yerel gazeteye ilan vermem gerekiyor sanırım? Sadece ilan vermem yeterli mi yani karakola filan haber vermiycem dimi? Birde bir günlük mü ilan vermem yeterli mi? Birde nasıl çıkarıcam sonra yeni kimliği? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ilan + 10 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 dikkat et ilan veriyim derken kazık yeme. oturdugum yere en yakın hürriyet in yeri vardı gittim oraya aynı sebepten ilan vermeye. ilk başta 20 milyon dedi 3 milyona anlaştık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ilan verdiğin gazeteyide saklıcaksın bide sonrada nüfüs müdürlüğüne gidicen 2 ytlye çıkarıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Muhtara gitmeme gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Llama said: ilan verdiğin gazeteyide saklıcaksın bide sonrada nüfüs müdürlüğüne gidicen 2 ytlye çıkarıcan 2 mi? en son 10 dolar diye duymuştum ben. dolar evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?13,3621723,3621871#msg-3621871 böle bi topic varıda nolmuş analmadım :D bu topic niye kitlenmiş bi argo kelime flnda yoktu kimliğini kaybetmiş ve kredi kartı çıkartmışlardı kimlikle onu nasıl hallederim tatında bi topicti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 10dolarmı türkiyede yaşıyorz laa ne on doları muhtar alır 2.5ytl hadi nüfüsta aldı 2.5ytl oldu 5 ytl yol parası 5 gitse oldu 10 ytl :P 10 ytleyi sen dolar anlamışındır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ya nüfus müdürlüğüne veriyosun abi direk 10 doları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bi de sanırsam çok absürd sorular soruyolar yok yengenin kaç kardeşi var yok annenin kuzeninin oglunun adı ne filan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 4kez kimlik kaybettim, 1 kez bile ilan vermedim. Gerek yok tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 madem o kadar akıllısın bize niye soruyorsun ? şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bende pasaportu kaybettim, tırstığımdan pedere söyleyemiyorum, ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 oha adam ne rahat. ne zamandır kayıp ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yenisini al şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kimliğini kaybedip gazeteye ilan vermeyen arkadaşlar yarın öbür gün borçlu çıkar, üzerinize şirket açılmış olur , suç örgütüne üye olmş olabilirsiniz. O kimlikleri ne şekilde kullanacağı bulan insanın insiyatifine kalmış.Gazeteye de o yüzden ilan veriliyor gelip kapıya bunu bunu yaptın dediklerinde yok kardeşim kimliğim kayıptı dicen ilan vericen resmi belge gibi kullanılıyor.ondan gidip ilan ver biran evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 haftasonu bi gün bankamatik kartımı yutmuştu. pazartesi gidip alırım dedim. bi iki gün sallamadım çarşamba gittiğimde kartım bankada yoktu bide adıma dava açılmıştı. Biri benim kartımı ordan çekmiş Başkasının hesabından benim hesabıma 2 milyar civarı bi para atmış ve benim kartla çekmişti. Allahtan savcıyla falan kanka oldukta uzamadı :D yoksa uğraş babam uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar