fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 slm aşk kitabı ne olur söyleyin sevenler bana ayrilmak kanunmu ask kitabinda el ele tutusup gülmeden daha terk etmek kanunmu ask kitabinda ümitlerim kirildi bitti hayallerim yikildi gitti bu dert beni benden etti sevdim, sevdim bak ne hale geldim her seven sonunda düsüyor derde bu ask kitabinin yazani nerde bir asik inandi çok sevdi diye terk etmek kanunmu ask kitabinda ümitlerim kirildi bitti hayallerim yikildi gitti bu dert beni benden etti sevdim, sevdim bak ne hale geldim ağzıma sıçtın saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hatundan ayrıldın belliki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Karalama Defteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Zamanın eli değdi bize Çoktan değişti her şey Aynı değiliz ikimiz de Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilüfer Sevgisizliğine bir kalp verdim Artık geri ver Geri veremezsin aldıklarını Artık geri ver Geri verilmez hiçbir yanılgı Yokluğuma emanet et Sende benden kalanları Her şeyi al Bana beni geri ver Bir şansım olsun Başka yer, başka zaman Sensiz ömrüm olsun müslüm gürses yorumu bayaa iyidir adı da nilüfer parçanın oradan şaaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 olm sana rakı lazım acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 içtim zaten lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 olsun biraz daha lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 evet nilüfer çok sağlam bir parça dinle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 SeaGle said: Zamanın eli değdi bize Çoktan değişti her şey Aynı değiliz ikimiz de Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilüfer Sevgisizliğine bir kalp verdim Artık geri ver Geri veremezsin aldıklarını Artık geri ver Geri verilmez hiçbir yanılgı Yokluğuma emanet et Sende benden kalanları Her şeyi al Bana beni geri ver Bir şansım olsun Başka yer, başka zaman Sensiz ömrüm olsun müslüm gürses yorumu bayaa iyidir adı da nilüfer parçanın oradan şaaptım of bu şarkı mutlu insanı bile bi buruk yapar,sevgiliden ayrılınca falan daha da fena.. zeynep casalini söylüyo bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=FtT2HkIvqWQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 tuvalatte kakasını yaparken hayal et geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 nası bi şarkıymış bu abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 tanrım bana kuvvet ver bu aşka bu sevgiye gücüm kalmadı öyle bir vefasız yare düştüm ki merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor haykırdım yıllarca ona aşkımı duymak istemiyor beni görmüyor aşk çemberi sardı dört bir yanımı duymayan kalmadı bu feryadımı bu gidişle bu aşk beni öldürür kuluna bırakma sen al canımı tanrım senden başka kimim var benim şikayet etmeye kime gideyim kuluna kul oldum severek taptım gel gör beni tanrım bak ne haldeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 burdan selami şahine saygılar sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 iyi içtik akşam ha fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 olm insan dur der lan. nuh yıllık topikleri uplamışım mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 lan ben kalktım sabah hala winampta 3 tane şarkı duruyo çalıyo sigaram bitmiş bide sabah sabah çok kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kahveye abandım, başım çatlıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 akşam beni işten çağırırlarsa bu halimle sıçtım ben çok berbatım duşa girmek istemiyom ama girmelimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ahahah lan ne biçim geceydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 şarkılara çok fena kaptırdık olm ya hala kafamda nilüfer şarkı söylüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 valla ya. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 selamdersçalışırkengitmiyosaygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar