Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Selam, 5 gün önce ebay'e koyduğum bir konsol oyununun bitmesine 4 saat falan kaldı ve hala hiç teklif yok. Aynı anda koyduğum başka bir oyuna 30 euro teklif gelmiş bile. İkisi de aynı kalitede oyunlar. Açıklamalar falan tamamen aynı. Genelde teklifler son anda geliyor biliyorum ama yine de tırstım. 1-2 euro'ya giderse ağlarım yani. Oyunun sıfırı 50 euro. Sizce beklesem mi hazır teklif yokken iptal mi etsem? Edit: 3.5 saat kaldı. Aynı oyundan aynı anda (aynı dakikada hatta) bitecek 4 tane daha var. Sanırım iptal etmek en iyisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 İptal et yoksa 2-3 euroya kaldırırım o oyunu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 eğer millet takipe aldıysa son 1-2 saat kalada yığılabilir teklifler.Riske etmek istemiyorum diyorsan iptal et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 linki ver bakalım :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 5 dakka önce 3 tane oyun aynı anda 33 euro'ya satıldı. Sanırım riske girip beklicem. Markete güvenmek lazım di mi :D Link: Super Mario Galaxy Wii Bu da öbürü: Lego Indiana Jones Wii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Lego Indiana Jones 5 dakka kala 20 euro'ydu. 37 euro'ya satıldı. Zaten 42 euro'ya almıştım sdf. Super Mario Galaxy ise son 3 dakkaya 10 euro ile girdi. Son bir dakikada 20'ye çıktı. 25'e satıldı. Eh beklediğim kadar olmadı ama aynı dakkada biten 5 tane Super Mario Galaxy vardı. Pazar saat 8:00 çok ideal saat diyorlar diye öyle ayarlamıştım ama otomatik ayarlamamak lazımmış demek ki. 8:10 falan olsa diğer dördü satılcak, kalanlar benimki için kapışcaktı. Gah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar