Othranx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 mrb arkadaslar ben beşiktaşta evden cıkıyorum da yerime geçecek birini arıyorum . kira 290 ytl, 3 kişi kalınacak evde, bana ödenecek depozitolar falan var işte daha sonra geri alacağınız, isteyene eşyaları bırakıcam makul bir ücrete vs vs. ilgilenen ,detay isteyen olursa [email protected] a ekleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Pazar Alanı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 adam gayet düzgün bir mesaj atmış ve genellikle ev arkadaşıyla ilgili ilanlar da pazar yeri değil kişisele açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Masquerade said: Pazar Alanı sanki. Gergin patiler pazar günü evde kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ohnoes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Othranx said: kira 290 ytl, 3 kişi kalınacak evde, Merak ettim evin fotoğrafları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yok kutuda yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 o evin 2 duvarı yokmuş. 290 ytl 3 kişi yaşanacak var mı hakkaten abi bodrum katı fln dicem gene olmuo. beşiktaş diosun bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 gelirim arkadas olurum,para vermem o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Unbannable said: o evin 2 duvarı yokmuş. 290 ytl 3 kişi yaşanacak var mı hakkaten abi bodrum katı fln dicem gene olmuo. beşiktaş diosun bi de kişi başı 290dır. çarp 3 le 870 olur kanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kanks 870 lira kira mı olur. 850 olsun 900 olsun. 290 da saçma ayrıca. yetkililerden açıklama bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar