Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Başlığa her bir haltı yazdımki arayan rahat bulsun, şimdi bu konuda güzel bir guide hazırlayacak. Bunlar hangi takıma karşı nasıl kullanılacak anlatsa. Mesela benim anladığım kadarıyla closing down whole pitch olunca hücum oynayan takımlar kitleniyor, veya defensive line ı ileri çektiğinizde hızlı forvetler sizi delik deşik ederken, forvetler yavaşsa siz oyunu çok ağır kitliyorsunuz gibi mevzular. Bunları anlatabilirse tamamını çok mutlu olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kim hazirlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 senden bekliyoduk azmo 2 haftadır ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 daha netede düşmedi adam gibi şeyler. daha 1 ayı var bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 isler cok cok yogun, fmi oynayamiyorum bile dogru duzgun bu aralar. Biraz vakit bulayim yazacam mutlaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Azmo hazırladığında herşey çok değişecek inançlıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 valla birisi bunları açıklasa hatta yetenekleri de açıklasa müthiş olur. FM Live' de de aynısı olduğundan çok faydalı olur, 300+ derecem var, bir türlü yükselemiyorum Yazacak olana şimdiden teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 2008deki bi ton şey bunda da aynen geçerli sanırım değişiklikleri yazsa biri ufaktan güzel olur ama mesela standart taktiklerden 4-4-2 falan seçince bi ton her tarafa ok çıkıyo defanslar liberoya koşuyo falan filan onlar faydalımı bide yardımcı antrenör her maçtan önce taktiksel analiz yapıyo mesela defansla ortasaha arasında çok boşluk var falan diyo o yorumlar ne kadar doğrudur, nası düzeltiriz vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar