tellos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ya 1 saatden fazla izledim ben bu kadar salak bişe görmedim ya aptal lan bunlar ne konuşuyolar naptılar ne amacı var programın anlamadım hayır hani ilgi alanım olmayan bişeden konuşuyolar belki tamam anlamam normal ama kendileride bilmiyolar ne konuştuklarını pelin patu güzel tamamda tam bir gerizaklı ya sırf aptal olarak dogmuş ya beyni ara sıra duruyo yemin ederim harun tekin spastik bi şekilde şimdi reklamlar diyo konuk gelmiş nejat işler bok mok sen canlı yayındasın ya adabını bil biraz ya tam bir ukala mal ya sanki adamlar toplanmış sohbet ediyolar bide nejat işlerin kitap kafesi varmış işte oraya gelenlere metal muzık dinletyolarmş kalkıyolarmş ok fincanda bira içiyoduk gittik içki ruhsatı aldım ya ben çok sinirledim şu an ouf konuyu neden açtım,şundan programın gidişatı bi ara tam bir paticik topagı gibi oldu böle tartışıyolar ama böle bi acaip ya böle eım acaip işte falan nejat işler kelime fetişistiymiş bide bunu anladım bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 said: pelin patu güzel tamamda tam bir gerizaklı ya sırf aptal olarak dogmuş ya beyni ara sıra duruyo yemin ederim zuahahha said: nejat işler kelime fetişistiymiş bide bunu anladım bitek o ne beah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 adamın kendi kurdugu bi cümle o walla abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 pelin batu ortalamanın üzerine uzunluklarda cümle kurabiliyor, tamam. ama yavrum ağlamadan konuş be, ağlama be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mastürbatif kelimeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kelime fetişisti şey gibi bişey olmasın, "kulağıma bişeyler fısıldasana, kulağım buğu yapsın" gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 harbi ya çok mal bişiydi bende izledim bi kısmını :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar