SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Selam... Var mı tavsiyeniz bi arkadas tutturdu korku filmi diye. ben pek sevmem bu türü o yüzden ne desem yalan olacak. Rec izledim halka serisi kore japon korku filmlerinin de çoğunu seyrettim ama hani varsa alternatif olabilir. çok beğenilipte benim bilmediğim olabilir bir tavsiye şey ettim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 noroi izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 noroi de noloyi ki derseniz? http://www.imdb.com/title/tt0930083/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dasaa nın verdiği linkteki filmin altyazısı yok. japonca da anlamam arigatodan başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 noroi nin altyazısı da ne ki derseniz.. http://divxplanet.com/sub/m/12635/Noroi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 onu bende buldum da beni geç arkadasım ingilizce bilmiyor ^^ ya aslında ben film çevirileri falan da yapıyorum ama hiç oturup uğraşasım gelmedi şimdi. varsa başka istiyoruz :P çevrilcek gibi de değil 1200 satır aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 sen anlatırsın arkadaşına.. kızsa zaten abart iyice, daha korkunç hale getir! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Zamanında duyduğum üzere en epik sevişmeler çizgi filmlerden sonra oluyormuş. Madagascar var bak yeni, ona gidin beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 abi korku lazım madagaskarı napim ben. sevişceğimizi kim çıkardı adam erkek ne kızı şsdhgaggfdsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 el orfanato yani bi korku filmi ne kadar sağlam olabilir bilemiyorum da germişti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 lan! abi aman boşver yaw. caponca öğrensin işte.. kapının arkasına saklan korkut bence sen onu. lan birisi buna korkunç bi film söylesin! aloo. çocuk daha arkadaşını oyalayacak korku filmi bulup kız arkadaşı ile noroi'yi izlemeye gidecek. dur lan ben de download edeyim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SÖYLEDİK YA sen yatsana yarın ödev yap falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 pogodi said: SÖYLEDİK YA sen yatsana yarın ödev yap falan? sana ne be, sen git ginalyden özür falan dile. daha güneylilere gideceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 pogodi söylediğin film dikkatimi çekti indiriyorum çok saol. altenatiflere hala açığız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dasaaa said: pogodi said: SÖYLEDİK YA sen yatsana yarın ödev yap falan? sana ne be, sen git ginalyden özür falan dile. daha güneylilere gideceniz müü =( rica ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 el orfanto basarılı gerçekten the strangers da iyi geriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 koroshiya 1 gozu saam gaang yi odishon takashi miike is god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bu durumda "amerika'dan korku filmi çıkmaz mı" demiş oluyoruz, kimse hollywood filmi yazmamış, paso asya, bi de ispanyol. Semum diyim ben de. Şaka la şaka, Taylandça konuşmalarına gülmezsen eğer, Shutter ve 13 Beloved fena filmler değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben din temalı korku filmi istiyorum. nedir ? (türk değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 exorcism of emily rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 izledim. bi de omen i i izlemiştim galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 stigmata o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Exorcist serisi, Omen serisi, Stigmata, Skeleton Key, ilk aklıma gelenler. Din temalı korku filmi dedin mi, ilk ikisi ezer. Genel olarak korku filmi için Blair Witch Project (ilki), John Carpenter'ın The Thing, Evil Dead'in ilk filmi (2 ve 3 bariz komedi, ama 1'i izlerseniz onları da izleyin), elbette Descent favorilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hah tamam onu yıllardır izlicem hep unutuyorum.tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar