avp Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ben bu adama inanmaya basladim.. dedikleri bir bir oluyo :( :([signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ne yani bu adamin söyledikleri hakkinda hiç birinizin endişesi yokmu?[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Öncelikle adamın soyadı Çelakın değil "Çelakıl".Dedikleri henüz çıkmadı ve 2004 ün ilk ayları demişti.Dedikleri yada benzer şeyler olsaydı zaten hemen TV ye çıkıp , "aha ben sölemiştim bakın işte çıktı" gibisinden konuşma yapardı.Kitabı çok sattı yüklü miktarda para kazandı,şimdi heralde yangelip yatıyodur.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Jarlaxle, 06 Mayıs 2004 10:30 tarihinde demiş ki: bi üstteki mesaj quote edilmez, alttaki yanıtla linkini kullanın lütfen Ortadoğu kızışıyor..[signature][hline]nedir bu avp? [Bu mesaj Zed tarafından 06 Mayıs 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ortadoğu'nun kızıştıını bilmek için müneccim olmaya gerek yok ki, adasmlar rahat duramıo zaten...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Trojanmistress, 06 Mayıs 2004 11:41 tarihinde demiş ki: bi üstteki mesaj quote edilmez, alttaki yanıtla linkini kullanın lütfen israil'de atom büyük bi patlama olcak diyodu .. atom bombasina benzer o da olursa bilmiyom artik yani[signature][hline]nedir bu avp? [Bu mesaj Zed tarafından 06 Mayıs 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben de diyorum ki, turk telekom, internete zam yapçak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 adamın kitabıbaya sattı en yakın kehaneti benim bildiğim u bulut-meteor işiydi onu bekliom :) o da 2012 mi 204 mü neydi :P 2012 de kıyamet işi vardı di mi bi de aramadan bi bakiim neler yazılmış onun hakkında knu var mı[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 2004'de israil'de ki olay olcek işte .. 2014'dede milat değişcekmiş..[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 2014'te kıtlık yaşancak dünyada.. gaztede yazdı kaç ay önce..[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 Mayıs 2004 14:13 tarihinde demiş ki: bi üstteki mesaj quote edilmez, alttaki yanıtla linkini kullanın lütfen taam işte bunu ömer denen herif 2 yil önce söledi amerika kiyilarina meteor gibi tahrip edici bişi düşcekmiş[signature][hline]nedir bu avp? [Bu mesaj avp tarafından 06 Mayıs 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Zed tarafından 06 Mayıs 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bu konu çok deyşik nereye çekersen oraya uzar :P[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bin kere dedim israilde işler kızışcak 2004 te diye bi adam cıktı tv de söledi ona inandınız be yakıştıramadım kırıldım. oda mantıklı acıklamalarla buldu aslında inanmıyor degilim :) amaan balık yattı yangider yaşayalım şurda 3-4 senemiz kaldı madem[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Jarlaxle, 06 Mayıs 2004 10:30 tarihinde demiş ki: Kitabı çok sattı yüklü miktarda para kazandı,şimdi heralde yangelip yatıyodur. bu kadar iyi tanıyosun madem kitabın tüm gelirini dernek ve vakıflara bağışladığını da bilmen gerekirdi. bildiğim kadarıyla şu aralar hala aksarayda eski ve köhne bir dairede yaşıyıp okulunu bitirmeye çalışıyor.[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! [Bu mesaj Numb tarafından 06 Mayıs 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 amerikanin cani sıkılırsa iran karisir suriye karisir.. ama su israilleri takdir etmemek elde deil adamlar göz göre göre katliam yapiolar (gerci agabei amerikada irak nufus planlamasina katkida bulunuo ya.. anormal deil..) ve hala herhangi bi uluslarasi yaptirim yok adamlara.. sufer bisi yaa filistinde petrol olsa ne olurdu acaba amerika direk israile sen dur ben alacam oralarimi derdi yoksa aslansin benim yolumu izliosun aferin filanmi derdi[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 06 Mayıs 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 vala kanımca değil orda petrol sonsuz yaşamın kaynağı olsa amerika parlemontusundaki yahudi lobilerinin üstünlüğü bu denli fazla oldukça afedersiniz ama bir bok yapamaz.[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar