Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ubuntu 8.10 kullanıyorum. Ekran kartım ATI Radeon Xpress 1150 tümleşik ekran kartı (256MB HyperMemory) dell vostro 1000 laptopum var. Şimdi şöyle bir sorun var ki compiz aktif haldeyken oyunlarda olsun ekran koruyucularında olsun yinelemeler göze batıyor. Compizi kapatınca sorun düzeliyor. Biraz araştırdım. Atinin compiz ile uyumsuz çalıştığını sadece öğrendim acaba bunun bir çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Yok. Ati'nin yeni driverlarını bekleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yayınlanma tarihi belli mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Hangi yeni driver olduğu bile belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 neyse teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?6,3732641 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar