Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel bunun gibilere saygı duy

Garager

Öne çıkan mesajlar

viole said:
ama nilep cogunluk denen bişi var
şuan müslümanlar cogunluktur türkiyede
madem demokrasi.
cogunlugun dediği söylediği şeyler doğrultsunda yapılr herşey.

oh oh oh nasıl atlamışız bunu.

demokrasi çoğunluğun diktatörlüğü değildir, belirli sınırlar vardır. çoğunluk azınlığın temel insani haklarını gasp edemez. çoğunluk anayasanın ilkelerine riayet etmek zorundadır. (anayasayı değiştirme hakkını da elinde tutar tabi ki.)

ayrıca bütün müslümanlar senin söylediğin herşeye katılacak diye bir koşul yok, her müslüman islam'a aynı şekilde inanmak zorunda değil. ayrıca her müslüman kendi değer yargılarını başkasına dayatmak zorunda hissetmiyor kendini senin gibi. zaten bu yüzden ortalama bir islam ülkesinden çok daha ilerdeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

dominic said:

ben burada hic birseyi, inanci, inancsizligi savunmuyorum...

bu video'yu hazirlayan adami, ya da ona "Eat shit" diyen adami da savunmuyorum. Sadece bu durumun arkasinda ki mantiksizligi ve buna kizarak adama kazandirdiginiz tatmin duygusunu gozler onune sermeye calisiyorum.

Bu adama "eat shit" diyen adam bariz bir sekilde zaten duruma vakif, tamamen kizdirmak uzerine bir hareket yapmis, ie. Troll.

Bu adam bunun uzerine, adama geri flaming'e gecip, defansini hazirlamadan video kaydetmis.

Sizde bu video'yu izleyip, sinirlenmis, kizmis ya da ajite olmus ve retaliate etmeye calisiyorsunuz.

henceforth, trolls trolling trolls.

7 bir paragrafla kacmis ben ona yandim en cok bu topicte
Sosyal ağlarda paylaş

viole said:
ama nilep cogunluk denen bişi var
şuan müslümanlar cogunluktur türkiyede
madem demokrasi.
cogunlugun dediği söylediği şeyler doğrultsunda yapılr herşey.

Merhabalar.
Tüm mesajlarınızı ilgiyle okudum. Merak ettiğim bir iki noktayı size saygı çerçevesinde sormak istiyorum.
1) Gerçekten tüm dünyadaki ateistlerin karizma yapmak için, var olduğunu bildikleri halde Tanrı'yı ve kitaplarını yok saydığını mı düşünüyorsunuz?
2) Daha önce hiç google'a demokrasi yazdınız mı? (Cevabınız hayırsa 4. soruya geçiniz.)
3) Arama sonuçlarını incelediniz mi? Öğrendiklerinizi bizimle paylaşınız.
4) Doğum yılınız nedir?

edit: bu mesaja ilk atlayan ben değilmişim meeeh
Sosyal ağlarda paylaş

musluman adam eat shit diyip kesmis atmis. Bu adam ise bu videoyu hazirlamak icin dusunmus, tasinmis, planlamis, cekmis, cekerken yapmis, editlemis sonra da upload etmis, o kadar ugrasmis etmis ve bu sekilde tatmin olmaya calismis.

Herif kaybetti ki, ayrica oyle ya da boyle herif gidip kuran almak zorunda kalmis. Garibim :/
Sosyal ağlarda paylaş

erol taş zamanında yeşilçam'da kötü adamı o kadar çok oynamış ki, sokaklar da ona taş atmaya başlamışlar. o da "siz bana taş değil, ekmek atıyorsunuz ekmek!" demiş. aynı durum da burada var, gidipte onun yaptığı videoya whinelarsan, küfür vs. yazarsan bu adamı daha da azdırırsınız, adamın amacı bu zaten. o yüzden don't feed the troll diyorumi kestirip atıyorum.

p.s: ateist değilim, inançlı biri sayılırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...