Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 herkes kendi yaptığından sorumludur. böyle bir olayı göstererek sadece onlara prim yaptırırsın amaçsız bir konu olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 viole said: ama nilep cogunluk denen bişi var şuan müslümanlar cogunluktur türkiyede madem demokrasi. cogunlugun dediği söylediği şeyler doğrultsunda yapılr herşey. oh oh oh nasıl atlamışız bunu. demokrasi çoğunluğun diktatörlüğü değildir, belirli sınırlar vardır. çoğunluk azınlığın temel insani haklarını gasp edemez. çoğunluk anayasanın ilkelerine riayet etmek zorundadır. (anayasayı değiştirme hakkını da elinde tutar tabi ki.) ayrıca bütün müslümanlar senin söylediğin herşeye katılacak diye bir koşul yok, her müslüman islam'a aynı şekilde inanmak zorunda değil. ayrıca her müslüman kendi değer yargılarını başkasına dayatmak zorunda hissetmiyor kendini senin gibi. zaten bu yüzden ortalama bir islam ülkesinden çok daha ilerdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Var mısın, yog musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dominic said: ben burada hic birseyi, inanci, inancsizligi savunmuyorum... bu video'yu hazirlayan adami, ya da ona "Eat shit" diyen adami da savunmuyorum. Sadece bu durumun arkasinda ki mantiksizligi ve buna kizarak adama kazandirdiginiz tatmin duygusunu gozler onune sermeye calisiyorum. Bu adama "eat shit" diyen adam bariz bir sekilde zaten duruma vakif, tamamen kizdirmak uzerine bir hareket yapmis, ie. Troll. Bu adam bunun uzerine, adama geri flaming'e gecip, defansini hazirlamadan video kaydetmis. Sizde bu video'yu izleyip, sinirlenmis, kizmis ya da ajite olmus ve retaliate etmeye calisiyorsunuz. henceforth, trolls trolling trolls. 7 bir paragrafla kacmis ben ona yandim en cok bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 baydı hep kesip duruyodu testereyle sonra naptı yaktımı kuranı şimdi bu ? salakça bi işle uğraştığının farkındamı acaba boş bişi yani yaptığı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 viole said: ama nilep cogunluk denen bişi var şuan müslümanlar cogunluktur türkiyede madem demokrasi. cogunlugun dediği söylediği şeyler doğrultsunda yapılr herşey. Merhabalar. Tüm mesajlarınızı ilgiyle okudum. Merak ettiğim bir iki noktayı size saygı çerçevesinde sormak istiyorum. 1) Gerçekten tüm dünyadaki ateistlerin karizma yapmak için, var olduğunu bildikleri halde Tanrı'yı ve kitaplarını yok saydığını mı düşünüyorsunuz? 2) Daha önce hiç google'a demokrasi yazdınız mı? (Cevabınız hayırsa 4. soruya geçiniz.) 3) Arama sonuçlarını incelediniz mi? Öğrendiklerinizi bizimle paylaşınız. 4) Doğum yılınız nedir? edit: bu mesaja ilk atlayan ben değilmişim meeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 viole said: madem demokrasi. cogunlugun dediği söylediği şeyler doğrultsunda yapılr herşey. Liberalism Tree'de onun talentı var, ona verirsen azınlık procluyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 arkada çalan şarkı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Di mi, hoş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 madem konu kaydı, asıl söyleyeceğimi de söyleyeyim. adam jack bauer direkt. saçı uzun haliyle tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Abi Müslümanın biri herife eat shit demiş, herifin içinde kalmış belli ki, kalkıp bu hıyar videoyu çekmiş. Siz de gelmiş "bikbik saygı duyacaksınız" diye takılıyorsunuz. Ulan daha Türkiye'de inananlar inanmayanlara saygı duymuyor, Amerikalı adam mı İslam'a saygı duyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Yok be abi, hiç alakası yok Jack Bauerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 AYIPTIR YAZIKTIR YA!! mundar etmişler sütü, muzu. ziyan ziyan!!1.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Biz bu videoyu neden izliyoruz? Paylaşmaya değer ne var ki bu videoda? Flag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 musluman adam eat shit diyip kesmis atmis. Bu adam ise bu videoyu hazirlamak icin dusunmus, tasinmis, planlamis, cekmis, cekerken yapmis, editlemis sonra da upload etmis, o kadar ugrasmis etmis ve bu sekilde tatmin olmaya calismis. Herif kaybetti ki, ayrica oyle ya da boyle herif gidip kuran almak zorunda kalmis. Garibim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 InneR_ChaoS said: allah yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Farinal said: InneR_ChaoS said: allah yok Bir şey yok demek için neden olabileceğini anlamak lazım. Ateizm "tanrı kavramının olabileceği" kavramını anlama bozukluğu temellidir. (kişisel görüşüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 başka görüşlerinde var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 olmaz mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Saygılar /quit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 -007- said: Biz bu videoyu neden izliyoruz? Paylaşmaya değer ne var ki bu videoda? Flag. çok coolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 o bu degilde sabah borean dan basliyim dedimdedim warsong hold a bir girdim abov sourfang muslumanmis kendi soyledi hemde dedim mictik lan o yuzden namaza niyaza geri donuyorum, allahtan korkmam sourfang den korkaraim agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ortamda bi şekilde şema kayması var. ben gaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 erol taş zamanında yeşilçam'da kötü adamı o kadar çok oynamış ki, sokaklar da ona taş atmaya başlamışlar. o da "siz bana taş değil, ekmek atıyorsunuz ekmek!" demiş. aynı durum da burada var, gidipte onun yaptığı videoya whinelarsan, küfür vs. yazarsan bu adamı daha da azdırırsınız, adamın amacı bu zaten. o yüzden don't feed the troll diyorumi kestirip atıyorum. p.s: ateist değilim, inançlı biri sayılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar