nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Kaldıramayacak olanlar bakmasın, dine hakaret amacı değil kendi görüşünü açıklama amacı gütmektedir. Alınanlardan şimdiden özür dilerim Ben dinleri mantıksız buluyorum, bu kendi görüşümdür hakaret etmek için söylemiyorum, sonuçta mantıklı gelmiyor bana. Bulduğum mantıksızlıkları da pekala Richard Dawkins gibi yazıp yayınlayıp, insanların görmesini sağlamak isterim. Bunu yaparsam şu adama yapılan muamele benim de başıma gelir. Amaç provokasyon olmadığında da aynı şeyler yapılıyor. Benim derdim inanmayıp da bunu söyleyenleri katletmek isteyenlerle. viole çoğunluk diyorsun o zaman azınlıklar haklarını hiç aramasın, hakkını arayan azınlığı, yada çoğunluğu sevmediğini söyleyen azınlığı keselim, faşist olalım. Di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 öptüm görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Garager said: ya niye bu kadar korku var içinizde ?= ... Bu kadar tırsmanıza gerek yok vuralım keselimlere. ... Korkmaya gerek yok :) yavrum, canım, olay klavye delikanlısından korkmak değil. ülkedeki mal sayısı zaten had safhada. herkes alışkın bu tip saçma laflara. olay, suçu öven, şiddete sevkeden bir fikrin beyanını yapman. insanlar da doğal olarak cevap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Efrasiyab said: La eğer sizin dediğiniz gibiyse hani Allah falan yoksa kurtaracaksınızda, Eğer varsa ne b.k yiyeceksiniz öldükten sonra merak ediyorum. Valla yaksın beni ne yapıyorsa yapsın. Onun gönderdiği kuralların bazıları vahşet niteliğindeyken hiç huyuna gidemem ki. Ha benim için bundan sonra bişey yok. Eğer Tanrı varsa ve gerçekten de bağışlayıcı değilse iyiliklerim umrunda olmaz ve cehenneme atar. O zaman da mutlu bi hayat yok, acı var. Pozitif olarak da yine bi bilinç var. Her türlü lose-lose situation olduğundan böyle konuşmamda bi sorun yok di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Rahanım,bebeğim,mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Efrasiyab said: La eğer sizin dediğiniz gibiyse hani Allah falan yoksa kurtaracaksınızda, Eğer varsa ne b.k yiyeceksiniz öldükten sonra merak ediyorum. varsa ne guzel sonsuza kadar yasatiyomus herkesi diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Efrasiyab said: La eğer sizin dediğiniz gibiyse hani Allah falan yoksa kurtaracaksınızda, Eğer varsa ne b.k yiyeceksiniz öldükten sonra merak ediyorum. kara deliği, jüpiteri falan yaratan adamın ben ona inanmadım diye ümüğümü sıkmakla uğraşacağını sanmıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bir resim daha koyayim hazir yeri gelmisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 huriler varmış 9unda oooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Sen bu konuya mesaj yazma,pis yunan ! Düşmanımsın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Misyoner misiniz? Adam istediği inanca istediğini yapar. 500lü yıllarda yaşamıyoruz. Nesi sizi sinir ediyor?Kapatırsın izlemezsin. Madem çok sinir oluyorsun burda konuşacağına git şikayet et yetkili mercilere.Adama ulaşmaya çalış.Topla bikaç kişiyi cihad ilan et.Verelim kılıcı açalım sınır bulgaristandan çıktın mı yaldır yaldır düz devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Aşkım,öyle olmuyor işte. Bu konuya hassas olan insanlar ne kadar cahil olursa olsun sizin gözünüzde,onları provoke edip huzuru bozmak hepimizin zararına.O zaman herkes herkesin anasına babasına küfretsin özgürlük gibi birşey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 viole said: cnkü inanan biri olarak o video sinirlerimi bozdu! e kapat, izleme o zaman? sen sevsen de sevmesen de kuran'a senin kadar kutsiyet yüklemeyen senin gösterdiğin saygıyı göstermeyecek insanlar bu dünyada var ve olmaya da devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 anaya babaya gibi elle tutulur, inkar edilemez birşeye küfür etmekle aynı şey değil bu, herkes her istediğini ana baba yerine koyup dokunulmazlık veremez. ben de sokaktaki kaldırım taşını bağrıma basıp onun üstüne basan ilk tipini beğenmediğim adamı maneviyatıma saygısızlık yaptığı için dövebilirim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Dövebilirsin. Kuran'ın ve dinin elle tutulur olmadığı sana bana göre gerçek olmayabilir.Ama olan insanlar var.Dimi ? Yanlış veya doğru ortalığı karıştırmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Hayır sonunda dinsiz,gavur gibi kavramlar etkisini gösteriyor toplumda.Sonra din iyice bağnaz bir hale geliyor. Özgürlüğünde sınırları vardır. Neyse canlarım trollünüz sizi öper,oyuna girer. Bye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Adama sürekli inanmadığı, kurgu saydığı bir kurallar zincirine göre yaşaması emredilirse bu koyar adama, doğal olarak da patlar. Provokasyon amacı yokken de aynı şey oluyor. Ben STV izlemiyorum, siz de bu videoyu izlemeyin anlaşalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Garager said: Aşkım,öyle olmuyor işte. Bu konuya hassas olan insanlar ne kadar cahil olursa olsun sizin gözünüzde,onları provoke edip huzuru bozmak hepimizin zararına.O zaman herkes herkesin anasına babasına küfretsin özgürlük gibi birşey bu. E ben sana binbir tane link bulurum daha böyle. Kurcalama abi niye kurcalıyorsun? Müslümanlar , yahudiler yapmıyor mu? herkes birbirini provoke ediyor. 11 eylül de annesini babasını kaybeden adam ne yapsın? Müslümanlar vurdu,öldürdü dediler. şimdi her din birbirine düşman. Sana bir adet Girdap filmi izlemeyi öneriyorum. Bu kafayla canlı bomba olur çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 nileppezdel said: Ben STV izlemiyorum, siz de bu videoyu izlemeyin anlaşalım :D ben arada bir bakıyorum ak sakallı bi dede var böyle cadaloz laikleri tatlı tatlı azarlıyor. çok komikler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Garager said: Dövebilirsin. Kuran'ın ve dinin elle tutulur olmadığı sana bana göre gerçek olmayabilir.Ama olan insanlar var.Dimi ? Yanlış veya doğru ortalığı karıştırmanın anlamı yok. o zaman yarın öbür gün gözünün üstünde kaşın var diye birinden dayak yersen şikayet etmeyeceksin, adamın inancına saygısızlık yapmayacaktın, sana göre normal olabilir ama o kaşı orada sevmeyenler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ben "Sırlar Dünyası" izleyerek sabahladığımı bilirim ya. Aramızdaki fark bu, sizler bu adamı izleyip gülemiyorsunuz. Biz inanmayanlar olarak dindarların din propagandalarını izleyip kahkahalarla gülebiliyoruz. Biraz hoşgörü ve daha az beyin yıkamasına bakar işte. Öptüm mucks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SIZ BIZ O YE. -trollling icin özür dileriz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben 2 şey anlamadım 1-neden tartışma içinde o an klavyeye yazarken sinirli şekilde yazdıgınız belli oldugu halde canım aşkm yavrum bebeim :) :D vs smiley ve orda içinizden hiçte geçmeyen güzel ve bi o kadar gaysal kelimeler kullanılıyor ? 2- adam tuvaletini tıkadı ya farkındamısınız ben buna çok sinirledim bidaha usta çagır falan boşuna zahmet edit.oha ege sen yazma bari mujk falan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 tellos said: ben 2 şey anlamadım 1-neden tartışma içinde o an klavyeye yazarken sinirli şekilde yazdıgınız belli oldugu halde canım aşkm yavrum bebeim :) :D vs smiley ve orda içinizden hiçte geçmeyen güzel ve bi o kadar gaysal kelimeler kullanılıyor ? 2- adam tuvaletini tıkadı ya farkındamısınız ben buna çok sinirledim bidaha usta çagır falan boşuna zahmet edit.oha ege sen yazma bari mujk falan lan Ahaha abi ortama ayak uydurayım diye yazdım ne öpecem dsfsd :D İlk soruda yazış şeklimi iyi tanımladın aynen öyle tuşları döver gibi yazdım da, işin garibi trolle troll olmamalıyım. Ama vize essayimi oturup yazmam lazım ve 4 kitabı okumadım özet de bulamadım, zaman da daralıyor ben de trolleşiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar