Xaero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Harbiden dehset olmuş herkese tavsiye ederim özellikle cobraların üstünde basamaklara oturup şehrin üzerinde gezmek dehset zevkli...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 yok dis bu baya iyi yani diğer faciaya dönen delta force gibi değil.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 B u oyun için Pc hangi özelliklerde olmalı???????[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Ben 32mb tnt2, 256 sd ram,1.7 p3 de oynadım normal çalışıyordu[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bende aldıgımda kotu birşey bekliodum ama hoşuma gitti filmin aynısı nerdeyse..[hline]Acı çekmek özgürlükse,özgürüz ikimizde.... n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar