eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 eyvallah güzel bir şarkı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 aa bende diyorum bu kadının adı tanıdık geliyo zehir ettin şarkısı bununmuş meğer ben çok severdim o şarkıyı be zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Emaleth, 04 Mayıs 2004 13:12 tarihinde demiş ki: lol be, ikinci dörtlük süper olmuş. hemen besteleyelim, popstar çıkaralım hayırlısıyla bi tane... hatun zate 10 yıldır piyasada, popstar çıkaralım diyo :] bu arada gerçekten pop değil rock sesi var deniz'de, bari poprock yapsa. :] [Bu mesaj Deedstyger tarafından 05 Mayıs 2004 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bn böle dizilerden falam hatırlıyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar