cezad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Arkadaslar Uo Second Age yukledim yanliz patch yapamiyorum sandık seklinde bir client aciliyor oradanda runuo serverlarina giremiyorum gateway sandık seklindeki clienti aciyor verifing account diyip kaliyor bu sorunu nasıl cozebilirim[signature][hline]İmMaLoN İf
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 netten en yeni clienti çekip eskisiyle değiştir ben öyle yapmıştım ama o zaman runuo'daki yeni yaratıklar fln gözükmeyebilir..[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web
cezad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bana acaba nerden cekecegim hakkında bilgi verirmisin bende client 2.0.3 var[signature][hline]İmMaLoN İf [Bu mesaj cezad tarafından 06 Mayıs 2004 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 client 4.0.0....surumunu dene[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda....
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 || || xxxx xx x[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi..
Öne çıkan mesajlar