Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Köpeğim piskopat biraz. Adam sadece parçalamak için kullanıyor dişlerini, araba lastiğinden bildiğimiz tahta takozlara kadar herşeyi parçaladı. Şaka yapmıyorum şuan mermer kemiriyor, evet kemiriyor. E tabi durum böyle olunca, oynayacağı birşey de kalmıyor hehe. Şöyle bildiğiniz parçalanması zor (imkansız diye birşey yok bu it için), ne bileyim bir süre oyalayacak bildiğiniz bir materyal var mıdır? Danke schön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 koltan iç iskelet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Çelik bir oyuncak ver, kolaysa parçalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Adamantium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 trolleri silme tuşu istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 o çok kolay parçalanıyor yalnız.. [large]ama[/large] dikkat et [large]Troller[/large] seni parçalamasın balkabağım benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 tek marka. KONG parçalayan kopek gormedim daha pitbull rott dogo doberman dahil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 kong var mı türkiyede yahu ben bakmıştım bulamamıştım. apbt sitesinde tavsiye etmişlerdide, göremedim türkiyede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 var heryerde yaw, hemde cogu modeli var. tavsiyem icine yiyecek konulanlardan al baya ugrastırıyo kopekleri. clubsafari lerde var. clubsafari.com galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 zegna bitanesin yahu https://www.clubsafari.com.tr sitesiymiş bir çok çeşit oyuncak buldum. bir sorum daha olacak, bizimki kemiriyor yanlız, öyle ağzıyla direkt olarak parçalamıyor. iki patisinin arasına alıyor nesneyi ufak ufaktan kemirip koparıyor tek tek. bunun için de dayanıklı mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 iki patinin arasina alıp kafasını yan yatırarak en guclu dıslerle cıgnıyor bızımkı arka dıslerle yanı :) hani kemikler catır cutur kırdıkları dişler. hic bisi olmuyo o kadar guzel bi oyuncak eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Sen netten mi sipariş verdin peki? Hafiften dağ başında yaşıyoruz, ne postacı geliyor ne bişi öyle diim. Kargo sakata bağlar şimdi, istanbuldan değilsin biliyorumda petshop var mı istde alabileceğim? Edit: yazmayı unutmuşum aynı şeyi yapıyor benim it, içim rahatladı birşey olmadığını duyunca :) anlamıyorum ki, mermeri kemiriyor o oyuncak nasıl sağlam kalacak. izleyip görelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 safariden sipariş ver evine kadar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 3 tane oyuncağa 60ytl bayıldık bakalım. parçalamasa bari öküz. zegna cım sağolasın tekrardan inşalalh parçalayamaz. bu içinden bisküvi çıkaran hedenin bisküvilerini de mi oradan alacaz? başka birşey oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 benim de kedim psikopat birinin koluna doğru uzatıp "tut tut" diyorum ısırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sen eskiden troll değildin ononldu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ya konu bitmiş ondan şey ettim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar