Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parçalanmayan Oyuncak


Unbannable

Öne çıkan mesajlar

Köpeğim piskopat biraz. Adam sadece parçalamak için kullanıyor dişlerini, araba lastiğinden bildiğimiz tahta takozlara kadar herşeyi parçaladı. Şaka yapmıyorum şuan mermer kemiriyor, evet kemiriyor.
E tabi durum böyle olunca, oynayacağı birşey de kalmıyor hehe. Şöyle bildiğiniz parçalanması zor (imkansız diye birşey yok bu it için), ne bileyim bir süre oyalayacak bildiğiniz bir materyal var mıdır?

Danke schön
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zegna bitanesin yahu

https://www.clubsafari.com.tr sitesiymiş bir çok çeşit oyuncak buldum. bir sorum daha olacak, bizimki kemiriyor yanlız, öyle ağzıyla direkt olarak parçalamıyor. iki patisinin arasına alıyor nesneyi ufak ufaktan kemirip koparıyor tek tek. bunun için de dayanıklı mı? :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen netten mi sipariş verdin peki? Hafiften dağ başında yaşıyoruz, ne postacı geliyor ne bişi öyle diim. Kargo sakata bağlar şimdi, istanbuldan değilsin biliyorumda petshop var mı istde alabileceğim?

Edit: yazmayı unutmuşum aynı şeyi yapıyor benim it, içim rahatladı birşey olmadığını duyunca :) anlamıyorum ki, mermeri kemiriyor o oyuncak nasıl sağlam kalacak. izleyip görelim :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...