Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parçalanmayan Oyuncak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Köpeğim piskopat biraz. Adam sadece parçalamak için kullanıyor dişlerini, araba lastiğinden bildiğimiz tahta takozlara kadar herşeyi parçaladı. Şaka yapmıyorum şuan mermer kemiriyor, evet kemiriyor.
E tabi durum böyle olunca, oynayacağı birşey de kalmıyor hehe. Şöyle bildiğiniz parçalanması zor (imkansız diye birşey yok bu it için), ne bileyim bir süre oyalayacak bildiğiniz bir materyal var mıdır?

Danke schön
Mesaj tarihi:
var heryerde yaw, hemde cogu modeli var.

tavsiyem icine yiyecek konulanlardan al baya ugrastırıyo kopekleri.

clubsafari lerde var.

clubsafari.com galba
Mesaj tarihi:
zegna bitanesin yahu

https://www.clubsafari.com.tr sitesiymiş bir çok çeşit oyuncak buldum. bir sorum daha olacak, bizimki kemiriyor yanlız, öyle ağzıyla direkt olarak parçalamıyor. iki patisinin arasına alıyor nesneyi ufak ufaktan kemirip koparıyor tek tek. bunun için de dayanıklı mı? :P
Mesaj tarihi:
iki patinin arasina alıp kafasını yan yatırarak en guclu dıslerle cıgnıyor bızımkı arka dıslerle yanı :) hani kemikler catır cutur kırdıkları dişler.

hic bisi olmuyo o kadar guzel bi oyuncak eheh
Mesaj tarihi:
Sen netten mi sipariş verdin peki? Hafiften dağ başında yaşıyoruz, ne postacı geliyor ne bişi öyle diim. Kargo sakata bağlar şimdi, istanbuldan değilsin biliyorumda petshop var mı istde alabileceğim?

Edit: yazmayı unutmuşum aynı şeyi yapıyor benim it, içim rahatladı birşey olmadığını duyunca :) anlamıyorum ki, mermeri kemiriyor o oyuncak nasıl sağlam kalacak. izleyip görelim :P
Mesaj tarihi:
3 tane oyuncağa 60ytl bayıldık bakalım. parçalamasa bari öküz. zegna cım sağolasın tekrardan inşalalh parçalayamaz. bu içinden bisküvi çıkaran hedenin bisküvilerini de mi oradan alacaz? başka birşey oluyor mu?
  • Yeni Oluştur...