Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Kupası Sahibini Buluyor!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2-0.
Trabzonsporlu taraftarlar ".ikilmiş Fenerbahçe" diye bağırarak çok kaliteli bir kulüp olduklarını gösterdiler. Teşekkür ederiz.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
fenerliler her maç uçan kuşlar martılar söylerken çok mu kaliteli oluyor?

gsliler kendi maçlarına gitmiyor allahın dağına trabzon maçında ne işleri var :)
Mesaj tarihi:
said:
Raid3r, 05 Mayıs 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
said:
eagle_dnz, 05 Mayıs 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
ts limi yani onların hepsi?
?? evet :) trabzonun istanbulda bayaa bi taraftarı var zaten.

ii de sadece ts liyim die geçinen fazla adam yok bunların geneli gs li olup memleket takımı die ts yi de tutanlar[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
Youla kırmızı gördü ama ben youla'nın yerinde olsam ağzını burnunu kırmadan çıkmazdım o hakemin. Zor sakinleştirdiler. Televizyon başında durup dururken sinire kestim.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
hastayim
bende seviyorum
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
Penaltı'da Yattara ceza sahasına girerken napıyor? Dikkatle bakıyoruz. Hakeme bakarak koşuyor zaten adam vursada kaleyi tutmıycak ne biçim penaltı bu.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
hastayim
bende seviyorum
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 05 Mayıs 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
Youla kırmızı gördü ama ben youla'nın yerinde olsam ağzını burnunu kırmadan çıkmazdım o hakemin. Zor sakinleştirdiler. Televizyon başında durup dururken sinire kestim.

öle yapılması gerekio gibi görünüo ama profesyonlliğe yakışmaz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
Apex pozisyon tekrarında izlediysen Yattara'nın önüne değil hakeme baktığını görürsün (ayakta koşarken) Eh önüne bakmayan bir adam zaten düşer. Sen bak önünede gidip gol atmaya çalış hakemle ne işin var?[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
hastayim
bende seviyorum
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

• Yeni Oluştur...