SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Kurdugun cevreye bagli bazi seyler. Toplarsan bütün bebisleri etrafinda zor bulursun sakinligi. Ayrica ignore diye bi lüksün var kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 oyun cok guzel ve farklida sanki bizler beceremeyip oynamadik. musteri daima haklidir demis arkadas sonuna kadar dogru. daha cok eglendikleri daha guzel gordukleri oyunlari oynayacaklar ve bu, bu sekilde devam edecek. warhammer olmasi ve mythicin engiiiiin tecrubesinin sonuclarini gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ya gercekten ust tarafta bazi insanlarin yazdiklari o kadar sacmaki, tek bir scenario filan diye yazilmis , /join komutunu bilmiyorsak mythic'in sucu filan. Adam cdlerin yaninda bir kitapcik vermis oku ordan ogren.Illa birilerinin bak oglum bunu yazinca bu oluyor bunu yazinca bak bu cikiyor diyerek aciklamasi mi lazim. sanirim bu insanlar Wow da coluk cocuklarla oynaya oynaya onlar gibi olmus. Maksat elestirmek bir seylerde ben yaziyim diye yazmis. Dogru durust bir guildiniz ve cevrenizi olusturursaniz gayet guzel rvr yapiliyor oyunda Daoc kadar olmasada, lvl 1 den itibaren mevcut scenario join all tusuna basmayi akil edersen 3-4 tane cesidi mevcut( nerde 1 tane bu arkadasimiz buyuk olasilikla sadece Warhammer ikonuna tikla cikana join diyordur). Bence son yillarda sorunsuz bi bicimde piyasaya surulen yegane mmorpglerden biri. Simdi bir kac kisi atlar direk bu lafa,Wowda ilk ciktiginda serverlar 1-2 gun geriye bile alindi, oyuncularinin emegi hice sayilarak.Bunun gibi rezillikleri ne kadar cabuk unutuluyor yahut bilinmeden konusuluyor. Aoc yi zaten herkez gordu ve gumledi oyun. Bunlarin hepsi benim gorusum sizlere uyar ya da uymaz. Saygilar sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 mina, sen hatirladigim kadariyla 8 yildir zaten DAOC oynayan birisin ve alisiksin bu tip oyunun mekaninkerine, herkes senin gibi degil sonucta. Sana sacma gelen yorumlar baskasina iyi gelebilir. Guild demisken, biz de guzel bir guilde girdik WAR icin de cok sans tanidik ama olmadi, birseyler eksikti. Class ayarini, dengesi benim hosuma gitmedi mesela... Oyunda birseyler zayif kaldi acikcasi ve ne oldugunu bilmiyorum. RVR yi cok yaptim, guildce gittik cok guzel kaleler bastik falan filan ama hic bir zaman tek tuk insan disinda boyle organize bir karsilik gormedik... belki oyun ilerledikce dedigimiz seyler artar ama baska hic bir oyunda ilk ay oynayip "bu ne be" diyip birakmamistim. Ayrica sorun sadece neon isiklarla ne yapilacagimizin gosterilmemesi degil, bir sorun var ortada ve o oyuna zarar verdi, EVE Online bence cok cok iyi bir mmo, ama EVE kadar da yeni oyuncuya aci cektiren baska bir oyun yok. Kisacasi WAR tarzi ile cogu kisiye uymadi, herkesin sebepleri farkli ve tartisilacak bisi degil. Yarin oburgun yeni birseyler yapar belki geri doner herkes ama ben sahsen WoW'dan bayip, yine wow'a benzeyen bir oyundan zevk alamadim (Benzemiyor falan tartismasina girmeyin BENCE benziyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Benim serverımda (K8P) bildiğin tek scenario var. Serpent's Call. Öbürleri o kadar nadir dönüyor ki hiç oynanmıyor diyebiliriz. Ayrıca tonla scenario olmasına rağmen çoğu dandik. WoW bu işi çok iyi kotarmış bir oyun. Onla kıyaslayınca Mythic'in selpak çıkarması lazım, o derece bir fark var. MMO dediğin milyon tane oyuncu istiyorsa her türlü kolaylığı UI ve tooltiplerle sunmak zorunda. İnsanları manual okumadı diye yargılarsan veya aynı mentaliteyle bu tarz şeyleri release'e taşırsan Paticik gibi ufak bir MMO topluluğunda bile 36 sayfalık devam etmeyenler konusu olur. Evet, herkes çocuk, herkes aptal, ufak bir interface düğmesi tasarlayamayanlar, /who menüsü yapamayanlar, herşeyi oyuncudan bekleyenler, forumda başkasına çocuk diyenler hepsi birer dahi. Oyunda RvR yapılıyor, guildi geç open partyden de çat diye grup buluyorsun ancak gel gör ki doğru düzgün combat dönmüyor. RvR bayrak kapmacaysa, kapı ve lord pataklamaksa bir de üzerine rewardlar kesinlikle verdiğin çabaya değmiyorsa bunun insanı düşündürmesi lazım. RvR artık kulağa o kadar hoş gelmiyor değil mi? Sen boxa 50 dolar baymış, aylık ücret ödeyen insanlara manual'da yazan birşeyi bilmedikleri için çocuk dersen tabii ki atlanır. Ki bu tarz sorunlarda asıl anlatılmak istenilen şey yabancıların polish dediği cila olayı. WoW release'de de cilalıydı. WAR için aynı şeyi söylemek zor. AoC kadar kötü olmayışını yeterli buluyorsanız paranızın kıymetini bilmiyorsunuz. WAR release'in üstünden 2 ay geçti ne ölçüde bu eksikler giderildi? Oyuncudan /join komutunu bilmelerini bekledikleri kadar... Ben de oynuyorum, güzel de. Ancak gözü kapalı saldıranlar gibi gözü kapalı savunanlar da bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Cila olayında hak veriyorum arcanee. WoW nasıl çıktığı zaman o anki AO ile, EQ ile, Lineage ile, DAoC ile, UO ile, RO ile yada diğer MMORPGlerin o anki halleri ile karşılaştırıldıysa, WARda aktif MMORPGlerin şu anki hali ile karşılaştırılacaktır. Basit tüketici mantığı. Eğlenceye para harcıyorsam, beni en çok eğlendiren alternatifi seçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Yok yani WoW'un release hali ile kıyaslıyorum. WoW da sütten çıkmış ak kaşık değil ama gayet iyiydi WAR'a göre. Zaten betayı görmüş çoğu insanın dediği gibi, öyle uzuuun beta sürecinden çıkmış bir oyuna benzemiyor. Zamanla adam olacak. Mesela o hala gelemeyen büyük patch var, o bile 2 kat cila sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Scenariolar daoctaki battlegroundlar(thidranki, molvik vb. ) gibi insanlar lvl 40'a vurana kadar eglenebilicegi rvr zevkini bir nebze yasiyabilicekler yerdir benim icin.Ama lvl 40 tan sonra insanlarin ideal gruplari ortaya cikarip haril haril rvrda kosturucaklarina inaniyorum.Ama nitekim oyundaki insanlarin boyle dusunmedigi icin rvr zonelari kimi serverlarda bombos. Bu arada bende K8P de order da oynuyorum ve her aksam Red Guard rvr grubu cikarip kale, kule kosturuyorlar. Bilmiyorum sanirim onlar bombos alanda kale duvarlarina vurarak rr54 lere ulasti. Neyse her ne olursa olsun oyuncularin oyunun sistemine alismasi ve bir takim buglarin duzelmesi icin belli bir sure gecmesi gerektigi. Bu arada Arcane sanirim sen her soyledigimi ustune alinmissin ben sadece yazimda aklimda kalaan ornekleri verdim.Yukardan assagi okursan bir cok insanin anlamadan etmeden yazdigi bir ton garip yorum var.Polemige girmeye gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ben Destruction tarafındayım. 40'dan sonra mecburen RvR'a gidiyorsun çünkü kill'den doğru düzgün renown gelmiyor. Rank kasanlar scenario başına 1k renownı zor görüyor. Dışarıda bir BO 500 renown. Bomboş kaleleri, BOları alarak kasıyorlar çünkü defans olduğu anda oradan gelecek renown saat bazında yeterli olmuyor. Kuşatmalar, kimsenin kalede nöbet tutmaması (çünkü gain yok) nedeniyle zergleyen tarafın, ki bu genellikle saldıranlar, galibiyetiyle kısa sürece sonuçlanıyor. Öyle uzayıp keyif veren savaşlar oldukça nadir. Üzerine bir de öldükçe karşı tarafa realm point verildiğinden liderler iyicene savaşmadan renown alma hesabı yapmaya başlıyorlar ki karşı taraf zone'u almasın. Sistem çok kötü. Lake'de kill'e renown bonus ilk adımdı ancak warband bazında kimseye faydası olmadı. Devamını hala getirmediler. 1000 kez öldün diye title veren oyunda bu kadar az kan dökülmemeli. Bazen keşke open-rvr'de başlasaymışız diyorum. Bu halde rr54 olabilmiş kişiler zaten sistemden bayağı memnundur diye tahmin ediyorum ancak bu halde çoğu oyuncunun rr54 görmeden bayacağını, pve'ye veya alt kasmaya yöneleceğini söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 daha önce saydım ama gene sayayım caine cime canım feda :) senaryo:wow honor grindden daha kötü bir sistem olabilir mi? evet olabiliyormuş.Allahım bunu söylediğime inanamıyorum, ben değil bana söyletenler utansın ama wowda en azından bir item için değişik bglere girmen gerekiyordu burada her tierde 1 tane senaryoya milyon kere gir ve bar oynamasın bile ve biri bana şunu anlatsın niye join all diyorum ve hep aynı senaryo geliyor. PQ:19 dan sonra atraksiyonlu şeyler var ama temeline dönelim.Başta eş dost takılıyorsun eğlenceli ama hep aynı hep aynı verilen itemlar bence daha iyi ama değer mi ? grupla yapsam ne exp geliyor ne influence e tamam solo yapayım otur 100 tane mob kes bekle resetlensin 100 tane daha kes, caine bunları iyi bilir hepsini böyle grindledi :D RVR:Hiç görmemiş olsak yutturacaklar da BU RVR DEĞİL.kaleye gidiyorsun hey hey hey dağlara taşlara kulelere bak kapıyı çalıyorsun kapı devriliyor arkada koç yavrusu lord var naber lan deyip enseye vuruyorsun yere yapışıyor.Defans hiçbir zaman yok çünkü kale+lord ikilisi, under attack yazısını siz görüp kaleye koşana kadar çoktan gitmiş oluyor.Defansa insanlar gelsede kenarda bekliyorlar, bir taraf alıyor sonra öbürü alıyor çünkü SAVUNMANIN HİÇ BİR MANTIĞI YOK boşuna renown kaybı ayrıca savunsanız ne yazar mekanı 2 dakika boş bıraksanız düşecek olmadı 5 am raidle 5-10 kişi elini kolunu sallaya sallaya alıcak.Siege ekipmanları ayrı dert adamın kafasına hayvan gibi gülle atıyorsun sarsılmıyor.Başka bir sorun RVR sonunda loot hadisesi siz orada oturup 3 saat uğraşsanızda mantığı yok çünkü dps/hps üzerinden hesaplanıyor son saniyede içeri girip boss a bir tane vurup birinci olabiliyorsunuz. renown xp mekanikleri:görev yapanın bir manası yok çünkü görev yapan adam xp renown kaybediyor.healerın tank heallemesinde mantık yok çünkü tank heallerse xp renown alamıyor,tank classların tank olarak oynamasında mantık yok çünkü ozaman xp renown alamıyorlar.Ben karakterimi adam gibi tank olarak oynar healerımın üstünden dps i alır adamların saflarını yararım diyorsanız salaksınız çünkü xp de yok renown da yok çünkü bunlar vurduğunuz dmg ile hesaplanıyor yani tank ın exp renown mekani ile dps inki aynı ikiside vurulan dmg üzerinden hesaplanıyor ben mmo tarihinde daha saçma birşey görmedim. PVE:Bu oyun hakkında en çok üzüldüğüm şey bu çünkü gerçekten iyi bir pve si var kimsenin haberi yok çünkü oyun aman tanrım en iyi pvp oyunu yapıyoruz bizim oyunumuzda pvp on yüz milyon baloncuk gücünde olacak diye ortaya sürülüp bütün itemlar pvp den alınınca bir değeri kalmamış.Güzel dizaynlı dungeonlar iyi raid content i vs ama boşa çünkü takımın bir kısmı oturup iyi dizayn etmiş ama diğerleri batırmış çünkü lvl 32 dungeon a lvl 40 olmadan giremiyorsun girsen kesemiyorsun kessen wipe yersen dön başa 10 sn de spawn olan trashle uğraş hadi wipe yemedin mrb son boss biz geldik nasılsın bak hem biz 32 değil 40 ız naber boss un cevabı çat yerdesin oluyor. Oyuncu beceremedi demek büyük bir dangalaklık çünkü oyuncu önüne konan her hedefi her zaman becerir,mythic becermedi bunu kabullensin. öte yandan war wowdan her bakımdan daha kolay bir oyun dolayısıyla kolaya alıştılar demek daha da saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Fixlenemeyecek sorunlar gibi görünmüyo, sürekli takip ediyorum bu forumu, ciddi ama cözümü kolay problemleri var War un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Off off dün ve bugün 1 saatten fazla reikland bekledim sıra gelmedi =( yapadık şu salak questleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 oyunda meslek yok? paranın kadri kıymeti yok. sadece puan puan puan renown puan xp puan cart puan crt puan e 2 dakka bi şehirde nefes alsaydık? meslek kasmanın bi anlamı para biriktirmenin bi amacı olsaydı? bunda da mı suç bende? war ilk zamanlarında pc başında yüzümde güller açarak, işte bu naraları atarak oynadığım her arkadaşımı zorla götürüp kutu aldırıp kafasına vura vura oynattığım oyundu. çoğu zorla oynattığım adam bu oyun eksik amaç yok dese de PVP yapiodm ben deli gibi herşey süperdi. Ama sonra baktım ki kale destruction ezici üstün kalkıp kaleye saldırıp uğraşık alsak biz yatınca geri alıyolar. E ben o kaleyi neden aliyim? Kime gidicegi, içinden ne çıkacağı belli olmayan bi torba için mi? Oyuncuya oyunda amaç vermezsen, Capital citylerin tek anlamı "endgame'de kuşatılcak yer" olursa sözlüğünde oyunun, böyle patlar oyun. Evet oynaması zevkli. ama yani 45 dk falan. hareketli bi serverda primetime'da gir sağlam bi meydan savaşı yap. sonra oyunu kapat wowu aç amaçlarına doğru ilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mighty_THoR said: daha önce saydım ama gene sayayım caine cime canım feda :) senaryo:wow honor grindden daha kötü bir sistem olabilir mi? evet olabiliyormuş.Allahım bunu söylediğime inanamıyorum, ben değil bana söyletenler utansın ama wowda en azından bir item için değişik bglere girmen gerekiyordu burada her tierde 1 tane senaryoya milyon kere gir ve bar oynamasın bile ve biri bana şunu anlatsın niye join all diyorum ve hep aynı senaryo geliyor. her tierda 1 tane senaryo yok, axe bite pass'da orderim, karak 8 peakte destroyum, tier 1 - 2 - 3 butun senaryolar sirasiyla oynadim dun ogleden sonra itibariyle. Reikland dahil. Mighty_THoR said: renown xp mekanikleri:görev yapanın bir manası yok çünkü görev yapan adam xp renown kaybediyor.healerın tank heallemesinde mantık yok çünkü tank heallerse xp renown alamıyor,tank classların tank olarak oynamasında mantık yok çünkü ozaman xp renown alamıyorlar.Ben karakterimi adam gibi tank olarak oynar healerımın üstünden dps i alır adamların saflarını yararım diyorsanız salaksınız çünkü xp de yok renown da yok çünkü bunlar vurduğunuz dmg ile hesaplanıyor yani tank ın exp renown mekani ile dps inki aynı ikiside vurulan dmg üzerinden hesaplanıyor ben mmo tarihinde daha saçma birşey görmedim. Iste bu ve bunun gibi dusunen arkadaslar dolayisiyla senaryolari dahil oldugunuz takim kaybediyor ve bu yuzden senaryo sonrasinda gelen bonus expleri kaciriyorsunuz (ozellikle kacan bonus renown expler var ki kendileri son listede gosterilmiyor icim gidiyor harcadigim 15 dakkaya, ornek tier 1de 200 renown mu aliyorsun, senaryoyu takimin alirsa (veya iyi puanla biterse) +600 daha geliyor ve bu son listede gosterilmiyor). Neymis cok exp alamiyormusuz. Bu tarz arkadaslar yuksek ihtimalle, atiyorum stone troll crossingde bayrak tasirken, bayragi takip eden dusmani oldurmek yerine cok savas olan yere gitmeyi tercih ederler (ya da bayragi lamaya gidene destek gitmezler), ya da zealot/runepriest acip takimda healer yokken dps kasmaya calisiyolar, cok kulaklarini cinlatiyor takim arkadaslari cok, haberleri olsun. Simdiye kadar oynadigim butun senaryolarda objetiveleri yapmaya calistim, hic bir zaman da daha az exp aldigimi hatirlamiyorum. Senaryoyu kaybettikten sonra gelmeyen expler daha kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 okuduğunu anlayamayan insanları gördükçe içime hüzün çöküyor öte yandan mmo oynadıklarını görünce gerçekten ya sorun oyunculardaysa demeden geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 üzülme gecer. saygilar Not : Neyi yanlis okumussam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Fuzuli, cok fuzuli yorumlar bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ayine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 fuzulee said: Mighty_THoR said: daha önce saydım ama gene sayayım caine cime canım feda :) senaryo:wow honor grindden daha kötü bir sistem olabilir mi? evet olabiliyormuş.Allahım bunu söylediğime inanamıyorum, ben değil bana söyletenler utansın ama wowda en azından bir item için değişik bglere girmen gerekiyordu burada her tierde 1 tane senaryoya milyon kere gir ve bar oynamasın bile ve biri bana şunu anlatsın niye join all diyorum ve hep aynı senaryo geliyor. her tierda 1 tane senaryo yok, axe bite pass'da orderim, karak 8 peakte destroyum, tier 1 - 2 - 3 butun senaryolar sirasiyla oynadim dun ogleden sonra itibariyle. Reikland dahil. Mighty_THoR said: renown xp mekanikleri:görev yapanın bir manası yok çünkü görev yapan adam xp renown kaybediyor.healerın tank heallemesinde mantık yok çünkü tank heallerse xp renown alamıyor,tank classların tank olarak oynamasında mantık yok çünkü ozaman xp renown alamıyorlar.Ben karakterimi adam gibi tank olarak oynar healerımın üstünden dps i alır adamların saflarını yararım diyorsanız salaksınız çünkü xp de yok renown da yok çünkü bunlar vurduğunuz dmg ile hesaplanıyor yani tank ın exp renown mekani ile dps inki aynı ikiside vurulan dmg üzerinden hesaplanıyor ben mmo tarihinde daha saçma birşey görmedim. Iste bu ve bunun gibi dusunen arkadaslar dolayisiyla senaryolari dahil oldugunuz takim kaybediyor ve bu yuzden senaryo sonrasinda gelen bonus expleri kaciriyorsunuz (ozellikle kacan bonus renown expler var ki kendileri son listede gosterilmiyor icim gidiyor harcadigim 15 dakkaya, ornek tier 1de 200 renown mu aliyorsun, senaryoyu takimin alirsa (veya iyi puanla biterse) +600 daha geliyor ve bu son listede gosterilmiyor). Neymis cok exp alamiyormusuz. Bu tarz arkadaslar yuksek ihtimalle, atiyorum stone troll crossingde bayrak tasirken, bayragi takip eden dusmani oldurmek yerine cok savas olan yere gitmeyi tercih ederler (ya da bayragi lamaya gidene destek gitmezler), ya da zealot/runepriest acip takimda healer yokken dps kasmaya calisiyolar, cok kulaklarini cinlatiyor takim arkadaslari cok, haberleri olsun. Simdiye kadar oynadigim butun senaryolarda objetiveleri yapmaya calistim, hic bir zaman da daha az exp aldigimi hatirlamiyorum. Senaryoyu kaybettikten sonra gelmeyen expler daha kotu. boşuna uğraşma o arkadaşa hiç bişi anlatamassın , tutulmuş bi kere tank healer exp renown alamıyor die bozuk plak gibi tekrarlayıp duruyor, ss de koysan yine anlatmassın derdini, üstüne bide seni okuduğunu anlamamakla suçlar,bir iki tane mantıklı soru sorarsın cevap vermez, ben bu filmi daha önce seyrettim tavsiye etmem izlemeni ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paranın kıymeti yok değil de parayla yapacak fazla birşey yok. Epic gem alabiliyorsunuz, alta item alıyorsunuz falan. Bir de potion alınabilir ama devamlı oynayan biri bütün bunları yaptıktan sonra hala hatrı sayılır paraya sahip olacaktır. Tradeskills adam olsa bu sorun ortadan kalkar. Topu topu 2 craft skilliyle olmaz bu iş. K8P'de T4 olunca görürsün kaç tane senaryo var. Neyse ki insanlar gazı almış da Factory geliyor. Eventi yarım saate bitirdim. Ha bu arada 2 hafta reklamını yaptıkları eventin yarım saat sürmesi - pahabiçilemez. Senaryoda, misal T4 Serpent's, objective bazlı gidersen doğru düzgün XP/renown alamazsın. Tasarımcıların bunu dengelemesi lazım, dengelenmiş hali de Mourkain Temple olmakta. O mesaj onu belirtmiş. Serpent's'da karşı factionı gebertmeden objective peşinde koşanların sonu gemiye ulaşamadan ölmek oluyor. Combat > Objective Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hione sana bütün mekaniği hesabı kitabıyla anlattık ss koydun onuda açıkladık sadece ben değil başka arkadaşlarda hesaplamaları gösterdi, olası durum ve setuplara göre açıklamaları yaptı,anladım dedin anlamadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Arcane, soyle soyliyim abis.Rp almaya takilmis insanlar.Bilmiyorum denediniz mi ben scenariolarda bi Wp ile bende WH 2 kisilik grup kuruyoruz, hem rp hemde expi olaylarinda baya bi artis oluyor.mesela lvl 21 wh ile 2.4 k civari filan oluyor en iyisi, en dusudugude 1k filan geliyor.Boyle bir dene dilersen.Duo olmazsa tek kisi oluyorum genellikle solo yapiyorum senaryoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bahsedilen şey bu :) aynı şeyi defansif bir sm veya ib ile denersen dibe vuruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Ben pek ole dibe inemedim acikcasi. BW'ye veriosun guard veya supporter class'a ,yanlarindan ayrılmıosun,koruyorsun bi guzel.Benim rekor 4.1k rps SM ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Aynen öyle, bizim tanklar ventte dert yanıyordu. Valla benim renown sıkıntım yok, zaten hala 38'im ama uzun süredir t4'üm, 40lara taş çıkartırım Serpent's'da bilen bilir :P Ortalama 1-2.5k geliyor şu an. Healerım zaten, 40'da solo girip 1k falan toplayan healerlar gördüm. Gerçi o olayın şöyle bir sıkıntısı var, en iyi heal grup heal olduğundan efektif oynanamıyor. Patch gelir 3 sec single target heal 2.5 sec olursa o zaman işler değişir belki. 4.1k efsaneviymiş ben en fazla 3k falan gördüm galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar