BlaCk Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Arkadaşlar Max 600-650 Milyon TL'yi geçmeyecek bi Kasa yapmak istiyorum. Bana uygun iyi perfomanslı sağlam parça markalarıı ve modellerini verirseniz çok sevinirim. İstediklerim; Kasa(herhangi işe yarar bi kasa) HDD(80Gb olacak) Mainboard(AMD olacak) İşlemci(AMD Düşünüyorum) Ekran Kartı(128mb olacak) Son olarak Güncel fiyatları olan bir Türk Donanım sitesi linki arıyorum. Parçaları bir arada toplıyarak fiyat hesaplıyabileceğim. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 27 Mart 2004 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Cay alirmiydiniz..[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Aferim güzel post kasıyosun.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 www.eksenbilgisayar.com www.dijitalcenter.com www.pcgold.com.tr www.karizma.com.tr www.mavidonanim.com aklıma ilk gelenler .. genelde eksen , mavidonanim ve pcgold dan alişveriş yapiyorum[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 çok sağol.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 www.andromeda.com.tr müşteri ilişkileri 0 dır , ama fiyat ve garanti bakımından çok iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 arkansis, andromeda'dan topladım bi kasa digerler sitelerde topladıklarım 620-650 civarı cıkıyorken andro'da 700'ü aştı :) Hele kdv dahil olmadıgını ogrenınce dırek kapadım sayfayı. Yinede sağol.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mart'tan beri biraz ara vermiştim şu iş askıya alınmıştı. Şimdi tekrar duzenlıyorum. Şu andaki düşündüğüm makina AMD 2500+ Athlon 80 GB Seagate 7200 RPM 512 MB DDR Kingston Ati Radeon 9600 SE Karar veremediğim birtek ANAkart sorunu var. Yani; Arkadaşlar AMD için anakart tavsiyesi istiyorum. Çok pahalı olmuyacak iyi olacak sağlam olacak. Birde Kasa markası alayım oda çok aşırı olmasın.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=50144 Benim topladığım bilgisayarda buna yakın bir şey ve direkt tavsiye ederim. Anakarttanda memnunum. Tek şey ram'i bu aralar 256 arttırsam iyi olacak gibi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 radeon 9600se yerine 9600xt al biraz fiyat farkı var ama rendering'de falan dağlar kadar fark var..[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ayrıca şöyle bir bilgisayar topladım baya güçlü bişey alacağın katagörilere bi göz at istersen.. (yanlız aşağıdaki donanım KDV ile 2.3 milyar ediyor) Anakart : ASUS P4P800S(L,SATA) Board ---- 94.00 $ İşlemci : INTEL P4 3 Ghz (800 MHz FSB) ----- 250.00 $ CD RW : LG 52x32x52 Bulk (Siyah) Writer ---- 35.00 $ DVD : Philips 50x16 DVD-ROM Sürücü (SIYAH) 35.00 $ Floppy : 1.44MB Tekli Floppy Disket Sürücü ---- 10.00 $ Memory : Kingston 512MB DDRAM 333Mhz 131.00$ X 2 : 262.00 $ Ekran Kartı : 128Mb Agp Asus Ati Radeon 9600 XT ---- 250.00 $ HDD : Seagate 80GB 8MB Cache ---- 100.00 $ Monitör: 17" SAMSUNG SYNCMASTER 753DFX SiYAH 145.00 $ Kasa : AOPEN H600B-B13 300W Siyah Kasa (pencere+neon) 100.00 $ Ses Kartı : Creative SB Audigy ES (SE) ---- 50.00 $ Hoparlör : Creative Inspire 5200 5+1 ---- 88.00 $ Klavye & Mouse : A4tech KBA-2548RPA-RF Optik Desktop - 40.00 $[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Woah Black1ce uzayüssü kurmucam eve :) yinede sağol. Bide Fedaykin Verdiğin linkteki yazına baktım Ana kart olarak Asus A7N8X-XL anakart demişsin. Sanrım almışsın makıneyı nası memnunmusn anakarttan bi sorun falan cıkarttımı hıc? Edit: Memnunum demişsin anakarttan şimdi gördüm. :) [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 04 Mayıs 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yok hiç bir sorun yaşamadım, gayette memnunum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Evet sanırım bende bundan almayı düşünüyorum yani "Asus A7N8X-XL " Son olarak, Max 50$ı geçmeyecek sağlam bir kasa tavsiyeside alırsam tamamdır :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 AOPEN kasalarını öneririm, iyi diyorlar onlar için geniş ve üstten tutmalı olanları falan çok iyi 35-40 dolar falan fiyatları..[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Çok güzel. Peki bi modeli falan varmı bildigin? Yoksa öyle BOdozlama AOPEN istiyommu diyim Bilgisayarcıa :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 www.donanimhaber.com Buraya bir bak istersen 2. el forumlarına.Çok kelepir şeyler düşebiliyor vede 0 falan. Ben makinemi toplam 500 milyona topladım. Daha 1.5 hafta falan oldu. MSI KT4AV Anakart (5.1 O/B ses - Ethernet - Max 3Gb Ram) AMD Athlon XP 2500+ (640 Kb) 256 MB DDR 333Mhz Kingston Ram 64 Mb GeForce Mx400 ekran kartı 80 Gb Seagate Harddisk 17" Samsung Monitör Gerisi Kolay zaten. Fiyatları, 58$ + kdv anakart (sıfır) 91$ + kdv işlemci (sıfır) 45$ + kdv Ram (arkadaştan aldım ondan ucuz) (sıfır) Ekran kartı arkadaştan hediye 20 $ falan (2ci el) 80 Gb Hdd 65 $ (15 gün kullanılmış,garanti ve faturalı) Ah bide Ram 512 olsa Süper olacak makinam.Gerçi şuanda performans iyi ama en iyi performans'ı minimum 512 Mb ram ile alıyosun.Dehşet oluyo. Kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yok ben 2. el istemiyorum almışken hepsini bi anda halletmek istiyorum aslında Düşündüğüm makine bu şu anda AMD 2500+ Barthon İşlemci 80 GB Seagate 7200 RPM HDD 512 MB DDR Kingston Ram Ati Radeon 9600 SE Ekran Kartı Asus A7N8X-XL Anakart AOPEN Kasa Max 650milyona toplıyabilirmiyimkine bunları 1. el olaraktan?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Sanırım toplarsın.Monitörü katmazsak toplarsında,monitörü katarsan bi 50-100 milyon belki daha fazla nerden baksan farkeder.ben bi duşa gireyim çıkınca hesaplar yazarım. Kolay gelsin.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Karşıyakada Boytaş'a falan gidersen orada çok güzel modeller var internette boyutlarını falan tam göremediğin için sağlıklı olmaz gez bilgisayar dükkanlarını kasalara bak.. ben bi kasa seçtim pencereli neon ışıklı falan 70 dolar 20 dolarcık daha verip onu alabilirsin :=) (ismi donanım listemde var)[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yok Monitörüm var yeni aldım sayılır Philips 17" 107T5 Sadece o yazdığım 6 parçayı alıcam. Black1ce İzmirli olduğumu nerden bildin :-) Öyle çok şaşalı(nedemekse) bi kasa aramıyorum işte, Power Supply fln iyi olsun yeter bana. AOPEN diycem direk.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bilirim ben :lol:[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web [Bu mesaj Black1ce tarafından 05 Mayıs 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: BlaCk_DmC, 05 Mayıs 2004 15:54 tarihinde demiş ki: Black1ce İzmirli olduğumu nerden bildin :-) karsı sınıfındakı adamı tanımıosun ha [salça] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 haha :) neyse topic sapmasın ehem..[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Çoktan saptı haahhahahaha yarıldım :D[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar