Seif Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 slm Arkadaslar ben Seif eski UO culardan (Drake e sor bılır) gerı dondum ama bu nasıl bı gerı donus bellı deıl :-D bakalım artık dagılmıs hayatımı ve vs lerı bır kenara atıp bu oyun ıcın gereklı vaktı ayırdım neyse sormak ıstedıgım bı kac soru var hala Atlantıcte mı takılıyoruz yoksa Snn ye mı devam benı bılgılendırırsenız sevınırım Insallah eskı dostlarla geneden bulusmak nasıp olur ben Moonglow Banktayım :-D neyse sımdılık herkeze hoscakalın dıyorum kendınıze ıyı bakın ha :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 GKV ve Klan Turans bölümlerinde osi'de oynayan insanlar yazıyolar, iki guild de atlantic'de zaten, snn'de oynayanlar da var ama osi çoğunlukta sanırım şu anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 Selamlar tanismiyoruz ama soruna ufakda olsa bir cevap vermek istiyorum. Benim bildigim kadari ile Atlantic e dogru buyuk bir akin basladi. En son ornegide benim. Third dawn siparis ettim, kismetse haftaya bende OSI deyim. :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seif Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 BlackRose olm ben senı hatırlıyorum hatta senın ICQ calınmıstı sonra tekrar gerı aldın ICQ nu aynı zamanda gene hatırlıyosan eskıden guılde BlackRose adında bır kız gırmıstı (sızı keklemıstım) belkı hatırlıyosundur ha :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 :-) hatırlamaz mıyım... ama icq yu geri alınca nasıl sevindim anlatamam... (sakın ha sakın :-D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seif Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2001 bu arada Snn den oynayan bırılerı varsa lutfen bıldırsınler atlantıc ı acmak icin kredı kartim yok bildirirseniz sevinirim ;-) 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ?[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 dis tarihe baksana[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 nie ap ladınız bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 çogh eglendik.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar