Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Jedi holo satan, satan vendor bilen, fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? ayrıcana marksman karakter açtıysak ilk masterlamamız gereken skill marksman mi oluyor?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ne icin ilk masterlaman gerek nistedigini yaparsin ne olamk istiosunki sen[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Holo grinding e başlama artık bitirmek imkansız...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 imkansız mimkansız kesemez benim önümü. iman gücüylen giriştim, jedi olmak için gerekirse masterlayacam her skilli. fakat sorun şu ki ortada holo yok..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 merchant gelsin holon görürüm senin imanını lol[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yaw holom olsa da merchant gelse keşke :P holo istiyorum yok mu bilen/satan?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hele bi merchant çıksın.. holom olmasaydıda gelmeseydi keşke dersin :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bitiremezsin publish 9 da holo kalkiyor hayatta 4 skilli masterlayip 5nci gizli skillini masterlayamazsin...4ncüden sonraki skillini yani gizli skillini teker teker kalan skilleri masterlayarak aciyosun sadece 1 ayda yapamazsin imkansiz...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 günde 1 tane masterlamak gerekio lol düşünsene bi günde bh masterlıosun auhauha[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Hehe iyi peki hadi iman gücünü kullan =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 ya arkadaşlar ukalalık yapmak istemiyorum ama bırakın nasıl kasacağımı ben düşüneyim. ben razıyım kasmaya. şu anda oyun çok mondofol bir halde benim için. siz bana nereden holo bulabileceğimi söylerseniz sevinirim.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Ilk holonu daha almadiysan yani senin free holonu, Dantooine ruined jedi temple a git orda selalenin arkasindaki magranin icine gir magranin biraz asagisinda bir jedi var ondan 3 tane quest alcaksin sirayla her questi bitir ve geri dön jedi sana holocron vercek...Eger sana yardim etcek arkadaslarin varsa onlarida cagir yanliz missionu almadan önce grubu dagit ve missionu öyle al sonra missiona giderken yie grubu toplarsin, iyi bi karakterin varsa (combat olarak) ilk iki missionu güle oynaya gecersin tek basina bile ama 3 ncü mission baya anirtiyo, buff siz gitme ve adam gibi bi armorun olsun üstünde, crysal hunter diye bi herifi geberticeksin...Kolay gelsin :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 suan holo kasmak gayet mantıklı, elbetde pub 9 a kadar gizli skili bulup jedi olamayacak, ama station.com u tamamen okursanız, yeni sistemde önceden masterlanmıs olan skillerin yeni sistemde credite çevrilip, jedi karakterde kullanılacağı ve bütün vs..vs.. kasın enazından silent a akdar kasın.[signature][hline]Callawey Excalibur geleceğin en büyük jedi'yı maybe force will be with you la güç zaten benimle alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 kettmoore da corellia -5000 -300 civarlarında bi vendor da vardı .. 30k diodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 eclipse deysen kardesim birak holo filan direk master la 30 a gelince holo ya bakarsin lol[signature][hline]eededo tha ColdBlooDeD Professional =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Just give the name and forget him ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ya bu quest patch nezaman çıkıodu :( :( :( :( ühüh yaw yetiştiremezsem ağlıcam daha 2. holoyu kasmadım bile[signature][hline]-SoE- Sabers of Eternity JA Clan TsF Turkish Special Forces CS Clan http://www.tsfclan.net -FrF- Star Wars Galaxies Rebel Clan _HG_ Hellguards Call of Duty Clan J.t.A Join the Army Battlefield Clan [LD] Line destroyer HALO Clan TeB Turkish Elite Batallion RTCW Clan UnF Unreality Fighters UT Clan /Ranitach/FrF/Zabrak/Eclipse/Master Marksman/Brawler/Commando/Pistoleer/Swordsman/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Quest sistemi daha güzel olacak bence,ki zaten baya güzel questler yapıyor Soe artık.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yukarida bahsi gecen jedi questten cikan holo yu kullanamazsın kasma bosuna kendını dırek kırılır. normal holo bulman lazım. bende 4 holo var ama bu fıyatlardan holo satılmaz. ılerıde rare ıtem olacagını dusunursek harcamak onlara kıymak doru olmaz 6 ay sona yıne 6 mılyona gıder onlar sana tavsıyem coronet starportun onunde baar bulursun tabı cebınde nakıtle dolasmanı tavsıye ederım.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar