Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çilek, erik, şeftali..

Sam

Öne çıkan mesajlar

hmmm....
hmmmmm.....
....bi tane seçemicem ben.
ama en kralı ağacından kiraz ve dut. bonus olarak siyah üzüm ve cranberry.

bi de iki yumruum kadar olan eşşşki trabzon elmasına da hastayım.
eöö, sonbahar meyvelerini, çürüterek yenilen meyveleri de çok severim. trabzon hurması, muşmula, ciğer armut...

ayrıca kavun ve karpuz meyve diildir. eheh..[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Sosyal ağlarda paylaş

erik(evde 2 kilo var eriğe vurdum bünyeyi), vişne, karpuz, çağla yada öyle şeyler[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

nefret ettiğim meyve kayısı ne o öyle tüylerim diken diken oluyo ismini duyunca oda bi kere bütünüyle ağzıma atmıştım tüylü tüylü kusuyodum ogünden beri yemiyom.
çilek güzel bi meyve sabaha kadar yenirde Sam erik dişleri kamaştırır bi süre sonra iğrenç bişeydir onun için çok yenmez mideyide bozabilir.
benim en sevdiğim meyve Portakal.kış bitti portakalda bitti :([signature][hline]i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hyde, 05 Mayıs 2004 18:00 tarihinde demiş ki:
kividen nefret ederim ne zaman kivi lafı duysam dılımın yanları kasınıyo nedenı bılen varsa yardım etsın

kiviii kiviiii kiviii :-P[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
Sosyal ağlarda paylaş

Muz,Potasyum deposu...Her yarışcının yanında bir adet bulunduracağı bişi ;)

Çikita Muz-Domatez-Çilek-Erik-Şeftali-
Karpuz(+peynir)-Kavun-Kayısı-Kayısı Çağlası

offf
canım çekti..
dışarı çıkıp,Dönüşte 2 kilo muz alıp geleyim :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

çilek sevmem erike bayılırım ama çok feci karı ağrısı yapıyor.doya doya yiyemiyorum.şeftali pek sevmem ama nektara bayılırım.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...