Nomak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 221/9 dayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Kayıt olurken 49 felan gözükmüyor. Dolu diye felanmı acaba. Giriş sayfasında da 49 yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Onu birak ben uye oldum giremiyorum servera :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hiç bulaşmamak en mantıklısı. oyun pc başından kalktığında bitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 1. evrende oynamıştım o zaman ne simülator vardı ne bişey herkes herkese dalıyordu düşünmeden. şimdi arkadaş oynuyorda kafayı sıyırmış vaziyette. iiki zamanında bırakmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Benim 2. evrende vardı bir hesap. Eğlenceli oyun ama belli bir noktadan sonra gecenin 4'ünde uyanıp gelen giden var mı diye bakmak kastırmaya başlamıştı. Pek eli kaptırmamak lazım. 49. Evren ha? 1 yada 2 de oyun devam ediyor mu bilen var mı? Devam ediyorsa durum nasıl? Yani artık imparatorluklar, epic savaşlar fln dönüyordur her dakka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Kım nerede koordınatlar nedır yoksa yalan mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 1:384:10 gibi abuk bir koordinatla nick Dragon olmak üzere 7 puancaazımla devam etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ben de başladım phyxantar 3:351:7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 3:353:7 nickim Reksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 oo komşuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bizde Paticik diye ittifak kurduk. PATI tagıyla arayıp bulabilirsiniz başvurulara açıktır. paticiklere ayrıcalık vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Geldim bende. 3:417:6 thequi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ouuv yalan oldum. Ya bu ogame de belirli bir puana kadar koruma yokmuydu. Benmi yanlış hatuırlıyorum. Dümdüz oldum daha 35 puanda iken 4 saldırı aldım. Tarla oldum. Üzüldüm. Dümdüz oldum. Duygularım depreşti. Tarumar oldum. Tatile alıp hesap silmeye aldım. Bir browser game daha GG oldu boylelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Kapattırayım mı hepinizin hesaplarını (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 39 Puanda neyini darma dagin ettiler mrk ettim dogrusu =) olsa olsa 3 4 tane roketatarin fln vardir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Yoktuki hiçbişeyim. Ya onceden belirli bir puana kadar saldırı almıyodun diye hatırlıyodum. Bu yüzden ne gemi ne savunma bişey yapmadım. Madenlere araştırmaya yattım. Bi geldiler pir geldiler. Sonra tarla oldum. Savunma yapacak kadar para bile birikemiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 tmm da arkadasim. 30 küsür puandayken, sadece maden kademesi basmisken, nasi seni darma duman ettiler? Maden kademelerin mi geriledi? Gezegenin mi patladi? Acc mu hacklendi nedir? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Saldırılar durmuyo onu anlatmak istiyorum. Tarla oldum. Her gelen 1k maden alıp gidiyo. Günde 5-10 saldırı alınca gelişemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 2 roketatar yapmayi akil edemedinmi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar