DriverTR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Arkadaslar 2acc ıle oynamak ısdıyorum 2. accye herhangı bır ındırım varmı? yoksa budy ıle kendıme davet atıp yenı bır acc ile oynamamda CCP icin sakınca varmı trıal bıtınce nasılsa onada para odeyecegım Aynımakınada 2 client calısdıracagım bununda bır sakıncası varmıdır acaba acil yardım beklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bir ara power of two vardı 50 € ya 2 account 6 ay halen var mı bilmiyorum bak istersen bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DriverTR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 anladım pekı endıme su yenı cıkan buddy den davet atsam bıraz karlı gıbı duruyorda CCP ıcın bır sakınca olurmu? ban yemekten cekınıyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 CCP fazladan accountu destekliyor, takıl istediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar