ginaly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fede said: recebe söylicem olm seni recebilen de seviştik iki kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sarışınlardan fizikçi olmuyomuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sarışın olcaksa buz kraliçesi gibi olmasın ve yeşil gözlü olsun siyah saçlı olacaksa beyaz tenli ve mavi gözlü olsun onun harici standart değerlendirme dahilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 finlandiyalı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kızıl saç beyaz ten yemyeşil gözler mj yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sesu said: kızıl saç beyaz ten yemyeşil gözler mj yönetir. vay korktukları da erkeklerin ne istedigini bilen bir kadındır bunu da soyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sesu said: kızıl saç beyaz ten yemyeşil gözler mj yönetir. Sana nooluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kermit said: finlandiyalı olsun bulucam ben sana hayırlı bi kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Asteroth said: sesu said: kızıl saç beyaz ten yemyeşil gözler mj yönetir. Sana nooluyo lan? sana ne arkadaşım?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Koymadan duramadım bu yazıyı , çok içimde kaldı.. Bir erkek neyi bekler? Gercek 1 kadin bekler,annesinin besledigi gibi onu besleyen, Evini temiz,pak ve sicak tutan, Dir dir nedir bilmeyen, Paranin kiymetini bilip alisveris etmeyen, Bütün gün calisip, Bütün gece dans edebilien, Ve asla HAYIR! demeyen, Asla basi agrimayan; Ve her zaman tedbirli, Yalniz kendisini sevecek, Ve şımartacak bir kadın BEKLER............................................ ÇOK BEKLER............................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ben ne kızıl saç severim ne bembeyaz ten. Ginger kids! O_o (:P) sarışın da olur esmer de olur, hafif kavruk tenli olcak, pembe de olur ama bembeyaz ten olmasın istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ghost boo nun sondaki espri dışında iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ben google dan %30 hisse alayım mümkünse, gerisi kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 siz öyle değilsiniz diye bok atmayın. nası bi reklam kampanyaso rakip firmaya bok atarak iyi iş yapamıyosa siz de diğer kızlara bok atarak prim yapamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 utopia said: kermit said: finlandiyalı olsun bulucam ben sana hayırlı bi kısmet aslanım benim ama az çok türkçe öğret bende de az çok ingilizce var takılırız efendi olsun yeter bana bişi istemiyombak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kızıl saç genelde güzel olmuyor sori. optimum kumral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kendisi kızıl saçlı ondan demiştir kendini beğenmiş asdfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 NEEE SEKS Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kermit said: sarışınlardan fizikçi olmuyomuda ? yok ya zekaya laf atmadım orda sarı saç güzel olmuyor benim açımdan henüz daha bir sarı saçlı bir kızın saçını kahverengiye boyattığı zaman gözüme daha güzel gözükmediği bir durum olmadı. sarı saçlı güzel kızlar yok demiyorum ama saçlarını kahverengiye boyatında daha güzel oluyorlar sdf. böyle mavi, yeşil renkli göze falan yazık oluyor sarı saç olunca, kahverengiyle çok daha güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Sly-One said: kızıl saç genelde güzel olmuyor sori. optimum kumral. Hayır esmer ela gözlü.Hatta 1.75 boyu olursa daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 alayınıza comolokko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kermit said: finlandiyalı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 hayret 4 sayfa olmus kimse koymamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 nocom said: kermit said: finlandiyalı olsun ama swedish girls cutier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 turkish girl leri tükketinizmi ya şımarmayın ahah lostta ki kızıla uyuzum mesela fecii soguk geliyor bende esmer tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar