Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: QaQa, 24 Nisan 2004 11:39 tarihinde demiş ki: rob halford KESİNLİKLE EFSANE![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Hansi Mikael Axl(GnR) Cem Karaca[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mikael Stanne ( dark tranquillity ) varmı böyle brutal?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Eric Adams Geoff Tate Erik Molarin (Beseech) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 James 'Maynard' Keenan (HIM vokal) Chris Isaak Serj Tankian (System of a Down vokal)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmancanrocks Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 maynard , him in deil tool u n vokali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 iced earthten matthew barlow (vokal) jon schaffer ( gitar ve beyin) richard christy (davul)[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Azmodai, 26 Nisan 2004 01:44 tarihinde demiş ki: axl ve liv tylerin babasi. :) (liv tylerin ismini kullanmak istedim) o çirkin heriften öle bi hatun nasıl çımuş merak konusu.:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ian Gillan nasıl bu listeye eklenmemiş olabilir anlayamadım. Neyse ben eklemiş oldum. :)[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 joe cocker - bu adam woodstock tamine zaten beatles coverini yapmistir hayret edilmis janis joplin - ya bunu kimse hatirlamiyomu ? en ii kadin vokal sesi beni icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 tanju okan ve robert plant daha ötesini bilmiyorum..[signature][hline]bir güzellik yapın tıklayıp be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: kawa, 26 Nisan 2004 12:44 tarihinde demiş ki: James 'Maynard' Keenan (Tools,Perfect Circle vokal) Chris Isaak Serj Tankian (System of a Down vokal) James 'Maynard' Keenan özür dilerim HIM yazmışım (O sırada HIM dinliyordum oradan esti sanırım) Tools ve Perfect Circle Vokalistidir.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 cobain. akerfeldt. vincent cavanagh. [Bu mesaj Deedstyger tarafından 02 Mayıs 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: canjovi, 26 Nisan 2004 18:49 tarihinde demiş ki: janis joplin - ya bunu kimse hatirlamiyomu ? en ii kadin vokal sesi beni icin ayıp ediyosun canjovi, janis joplin hastadır, delidir, yönetir. ayrıyetten Lemmy Kilmister (motörhead) Bon Scott (ac/dc)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 operanın kralı Pavarotti[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Louis Armstrong, Frank Sinatra, Enya ve tabii ki Edith Piaf.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 king diamond - war mı böle bi ses adam ne kdr tize çıkabilio öle bruce dickinson (iron maiden) - yoruma gerek bile yok eric adams (manowar) - Then blood is up on my steeeeeeeel ! bobby ellsworth (overkill) - Eliminatiooon! en efsaneler bunlar heralde[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 barısmanço bi de ben[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 joe cooooooooocker unchain my heart'ı dinle, eri, bit.. [Bu mesaj riglous tarafından 04 Mayıs 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Natural_Jedi, 26 Nisan 2004 18:19 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 26 Nisan 2004 01:44 tarihinde demiş ki: axl ve liv tylerin babasi. :) (liv tylerin ismini kullanmak istedim) o çirkin heriften öle bi hatun nasıl çımuş merak konusu.:D Karısı eski duya guzeli liv tylerda babasından sadece agzını almıs... :D Bu ara da efsane ses diyince FREDDY MERCURY tabiki sonra kurt cobain gelir...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Michael Stipe Freddy Mercury (Çok yazmışlar yazmıyayım dedim tutamadım kendimi) Loreena McKennitt Luciano Pavarotti Jim Morrison Frank Sinatra Nancy Sinatra Stewie Wonder Louis Armstrong Chris De Burgh (Nasıl unutuldu?) Kurt Cobain Sting David Bowie James Maynard Keenan Axl Rose Bertrand Cantat (Nasıl unutuldu?) (Psikopat kişiliğine rağmen) Bob Dylan (Öeh be kardeşim) Peter Green & Jeremy Spencer (Ayrı gitmezler.Fleetwood Mac) Steve Miller Bunlar unutulmaması gereken insanlar. [edit :Tanımadıklarınız olabilir ehe mümkündür.Önemli olan öğrenmek.;)][signature][hline]Hödö we are. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 05 Mayıs 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Napoleon, 03 Mayıs 2004 23:16 tarihinde demiş ki: ve tabii ki Edith Piaf. Öeh kendimden utandım. Kaç oktavdı bu kadının sesi? Off off tam bir efsane bu kadın.[signature][hline]Hödö we are. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Alexi ye Axl Rose, Loreena McKenit ve K.Cobain konusunda katiliyom ama Edee Veeder'i unutmus:) Sunu da ekliyim Eros Ramozotti...[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Elton John Cat Stevens Madonna Santana Phil Collins (adamım :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 sting başta gelir benim için chris de burg vs. bunlar zaten yazıyor ama ben birde sertap erener demek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar