Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Oyunun kend bölümü var, biliyorum, ama oraya sadece oyunu oynayanlar giriyor genelde. Tanıtım amacıyla buraya açtım ve bu mükemmel vidyoyu koydum tamamen oyun içi materyal ile üretilmiş. Hatalıysam kendi bölümüne taşırsınız tabii. http://www.youtube.com/watch?v=lKviRpvGXBs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 video youtube'dan kaldirilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Şimdi tekrar izledim ben, duruyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 We're sorry, this video is no longer avaliable. yaziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Video duruyor ve tek kelimeyle muhteşem yapmışlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bu EVE baba oyun da nedense oynayasım gelmiyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Benim de ilgimi cekti bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Bende sadece beyaz bi pencere gorunuyor flash "Movie not loaded..." diyor :S tıklanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ayni sorun bende de var hep.. Pati ahalisi böyle. Linklemiyolar direk video görünüyo. Youtube dan izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 h t t p://www.youtube.com/watch?v=lKviRpvGXBs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar