cemal203 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 cafede local server kurdum remote olarak nasıl bağlanabilirim xp de telnet var ora ip port yazıyorum myshard diye bağlanıyo passport soruyo ne yazcam oraya admin şifremi yazıyorum girmiyor spher 55i kullanıyorum yada remote bi acc mi aççam açcaksam nasıl acarım... lütfen yardım edermisiniz forumlarda yeterince bilbi yok...
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 .serv.account add administrator şifren .serv.account administrator plevel=07 .serv.account update soora çalıştıra gel telnet shardinipsi portu yaz, enterla. Bir defa boşluk tuşuna bas. administrator'un şifresini gir. .serv.account add administrator şifren buradaki şifren kısmındaki şifre neyse onu yaz. enterla.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit.
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Aynı zamanda http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31638 burada da var.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit.
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 makinan Xp olduğuna gore soyle... Uzaktan Erişim diye bir bölüm var başlattan donatılar vs den girersin onu kurup kullanıcı adı şifreni belirticeksin ve Başka bir Win Xp makinadan erişim sağlıyacaksın yada Radmin diye program var kurulumu 2 dakika ama bazı açıkları var.Onu locale kurup birde girmek istediğin bilgisayara kurup bağlanabilirsin.Telnet ile Remote nin alakası yok kısacası
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ahehe sen ne diyosun ya adam telneti sormuş sana.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit.
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Faust başlığı okuma zahmetine girişmediğin için helal olsun..
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 remote consol ???? demiş. windows desktop'u bir konsol değildir. heralde sphere konsol'u söylemiş?[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: XalataN, 05 Mayıs 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Faust başlığı okuma zahmetine girişmediğin için helal olsun.. Sana da mesajin kendisini okumadigin icin helal olsun, ya da 'remote console - remote desktop' farkini bilmedigin icin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar