Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Beşiktaş 29.11.2008 @ 19:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

önce rüştünün hediyesi, sonra sivok'un hediyesi en sonunda bünyaminin hediyesi.

hakem konuşmayayım diyorum ama yani bare çifte standart olmasın yani. uğur bile o pozisyonun sarı kart filan olmadığını biliyor.

yazık.

herşeye rağmen saldırmalı bjk.

edit: bu arada guiza nın kaçırdığı golden sonra da yani... akıl dolu arkaya çıkardı ama kimse yoktu :(
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
Kartlardan biri gereksizdi ancak 2 tane gol yedikten sonra bjk bütün olayı hakeme yıkmak daha gereksiz.

ged hangisi gerekliydi ? ilk sarı kart mı ? ya bunun gibi onlarca hareket oluyor, sarı mı cıkıyor bunlara ? oldu olacak herşeye sarı cıkartsın hakem. adamın ilk derbisi , kaldıramamış işte maçın atmosferini. aman birisi faul yapsında göstereyim kartı diye cıkmıs maca.
Sosyal ağlarda paylaş

maçta 1 tane bile sert hareket yok, 1 tane bile sarı kartlık pozisyon yok, adam kalktı kırmızıdan attı cisseyi oh Allahım ya. saçma sapan gollerde yedik, üstüne güiza o golü kaçırdı. çok garip bi ilk yarıydı. umarım ikinci yarıda düzeltiriz durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
GEd said:
Kartlardan biri gereksizdi ancak 2 tane gol yedikten sonra bjk bütün olayı hakeme yıkmak daha gereksiz.

ged hangisi gerekliydi ? ilk sarı kart mı ? ya bunun gibi onlarca hareket oluyor, sarı mı cıkıyor bunlara ? oldu olacak herşeye sarı cıkartsın hakem. adamın ilk derbisi , kaldıramamış işte maçın atmosferini. aman birisi faul yapsında göstereyim kartı diye cıkmıs maca.

Neden biri gerekliydi dememin sebebi ; biliyorsun bazı durumlarda hakem sadece direk sarı kartlık pozisyona sarı vermez , futbolcu vardır sürekli kart gerektirmeyen sarılık hareketler yapar , ince kart sınırındadır hareketler ama net değildir, bu tip hareketlerin devamında kart gelir hakemden , gözüm sendeydi, saydım ettim falan der , bu üç oldu der, bu nedenle ikinci pozisyonda mesela sarı verilebilirdi , ilkini vermeyip ikinciyi vermesi gerekirdi bence. Ben olayı bir bütün olarak değerlendirdim yani, mutlaka bir sarı kart alacaktı sonuç olarak ^^ Bu nedenle biri gerekliydi biri gereksizdi dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
2 sarı kartda doğru , heleki ikincisi oha artık sarı kart diye ayağa kalktık baktım cisseymiş g.tü yemez eyyam yapar göstermez dedim gösterdi helal olsun.

o karttan 4-5 dkk önce edunun yaptıgının daha hafifiydi, istersen özetlere bak. ona kart yok buna mı var ? ben anlamıyorum ki nasıl bir standartı var bu hakemin.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
Bonjo said:
2 sarı kartda doğru , heleki ikincisi oha artık sarı kart diye ayağa kalktık baktım cisseymiş g.tü yemez eyyam yapar göstermez dedim gösterdi helal olsun.

o karttan 4-5 dkk önce edunun yaptıgının daha hafifiydi, istersen özetlere bak. ona kart yok buna mı var ? ben anlamıyorum ki nasıl bir standartı var bu hakemin.

edunun pozisyonu hatırlamıyorum ama bu artık karttı yani yapmayın , beşiktaş pes etmez ikinci yarı güzel maç olur gene , porto maçının yorgunlugu çökecek şimdi bize..
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

o zaman diğer sarı kartlarıda göstermeli. kişiye göre muamele olmaz. lugano gene taktı koşan adama çelmeyi gene kart görmedi. hemde topsuz alanda.

sıkıntı burda. birine gelince yok diğerine gelince var olmamalı.

bjk oyunuyla artık hakemide yenmeli bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...