Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Cowboy Bebopu çok andırıyor. Süper bişey. Önce ispanyolca ve meksikayı biraz yadırgadım ama sonra göze iyi geliyor. Baya keyifli. İzleyin.url Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Uplayayım hiç bişi yazmamışım. Seri süper gidiyor. İzleyenler pişman olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 11. bölüme kadar izledim. Mükemmeldi, hayran oldum. Ride Back ve Mari+Holic ile birlikte sezonun en iyilerinden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 1080p bekliyorum ben. Ayda 2 bölüm anca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ben notebook'dan izlediğimden bulsam da 720p'den büyük indirmem. İlk 11 bölüm tek bir story arc gibi bitti bu arada. Cliffhanger olmadı. Şimdi tek tek Miro'dan takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Tamam başlıyorum euhah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bence bu sezonun en iyilerindendi kesinlikle izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar