Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ya ben unutmuşum şifremi... gizli sorumda favorite color ama onuda bildiğim tüm renkleri yazdım tutmadı :D başka bir yolu yok mu bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 acc bilgileri seninse mail atabilirsin, kimlik scan. isteyecekler, tutarsa ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 işin garibi acc managmenta girebiliorm bilgisayarda hatırla modunda şifrem *** diye yazıyor orda ama hatırlayamıyorum delirecem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kutudaki cd keyi yazdım bide anlattım adam gibi bakalım ne cevap gelcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 acc management teki ***** u kopyala oyuna girerken yapıstır bazı seylerde işe yarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 hangi browser kullaniyorsun ? firefox yada opera ise görebiliyorsun kayıtlı şifreleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 firefoxla denedim ** ları yapıştırdım ama olmadı notepade falanda koydum gene ** olarak çıktı şimdi cevap bekliyorum işte aldık işleme size geri döncez dediler akşam en son bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 eğer firefox'ta bilmiyorum şifre açık olarak nasıl gösterilir ama google chrome yükleyip şifreleri falan aktarırsan google chrome'da kabak gibi görünüyordu (ilk versiyon için öyleydi yani). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Firefox kullanıyorsan: Araçlar -> Seçenekler -> Üstte Güvenlik Bölümü -> Kayıtlı Parolalar -> Parolaları Göster -> Evet -> Eminim -> Son Kararım -> Göster Ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 gangren çoooook saol XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bu arada şimdi bu ilk mailimi iptal edin buldum şifremi diye nereye atmam lazım yeni mail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Support'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar