toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 başlıkta tam anlatamadım. simdi sorun su; hocanın verdigi ders dokumanları pdf formatında. atıyorum ilk dersin notları 20 sayfalık pdf dosyasından olusuyor. ama buyuk buyuk yazılmıs tek sayfa. ben 4 sayfasını biraz kucultup tek sayfaya sıgdırıp print almak istiyorum. bos yere hayvan gibi para vermiyim diye cok fazla sayfaya. yani anlattıgım sey soyle olabilir, tek sayfa bu asagıdaki ----------------------- | sayfa 1 - sayfa 2 | ----------------------- | sayfa 3 - sayfa 4 | ----------------------- nasıl yapabilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Acrobat Reader'da Print Setup > Properties > Layout sekmesi Pages per sheet'i 4'e getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Adobe Acrobat 8'i kullanıyorum. (Linux için çıkan son versiyonu 8). Screenshot'ta gördüğün gibi çok kolay; http://img363.imageshack.us/img363/2769/57871337rw7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 hallettim tşk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar