dunno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yasadiim bazı seyler, bazı dusuncelerim basima gelenler vs vs icime sıgmamaya basladi. birilerine anlatma ihtiyacı duyuyorum ama kesin olmayan bazı seyler var arkadaslarıma anlatamıyorum. tahminlerim yannıs cıkarsa kotu olucak cunku. diger arkadaslarıma anlatamıyorum tanımıyolar diger karakterleri diye. anneme anlatamiyorum ilerde anlatıcaklarımı silah gbi bana kullanir diye. size anlatamiyorum hem tanimiyosunuz diye hem de artık cok anlattım her seyimi bıktınız benden diye patlicam kimseye soyliemedikce. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bize söyle yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 dunno gel kadınım ol sorun yaşamayız valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 arkadaslarına anlatamıyosan onlar zaten senin arkadasların olmamıs demektir,anne konusuna gelince anaya babaya davranırken derin stratejiler izlemek taraftarıyım fakat agır konularda onlara acılmak anlatmak gerekir sonucta hayattaki tek gercek bagın olan insanlar,seni sadece sen oldugun icin ve her halinle seven kisiler,bence anlatmakdan zarar cıkmaz,en azından tanımadıgın birine anlat ki objektif konusabilsin sana karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kendine saklamak daha iyi genelde, anlattıkça daha fena oluyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 herkesin cok kotu donemleri olur ve anlatma ihtiyaci hissedersin cunku anlatmadıkca kafadaki dusunceler surekli döner döner durur dusunursun surekli aynı seyi manyak gibi,anlatmak bi nevi yutulup mideye giden zararlı bi maddeyi kusmak gibi,kesinlikle anlat her turlu iyi gelicek sana eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 dunno said: yasadiim bazı seyler, bazı dusuncelerim basima gelenler vs vs icime sıgmamaya basladi. birilerine anlatma ihtiyacı duyuyorum ama kesin olmayan bazı seyler var arkadaslarıma anlatamıyorum. tahminlerim yannıs cıkarsa kotu olucak cunku. diger arkadaslarıma anlatamıyorum tanımıyolar diger karakterleri diye. anneme anlatamiyorum ilerde anlatıcaklarımı silah gbi bana kullanir diye. size anlatamiyorum hem tanimiyosunuz diye hem de artık cok anlattım her seyimi bıktınız benden diye patlicam kimseye soyliemedikce. :( herhangi bi zamanda konusmak istersen burdayım ben aklında bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben tavsiye vermem ama okurum. dök içini rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kuyuya bagır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 aklımı kurcalayanlar cok kotu seyler diil. dert diiller yani. ama anlatamamak kotu cok. =( pati hep tanımadıgım o yuzden pat pat ne dusunuyosa soliebilen insanlarla doluydu. cok seviyodum o yonden. ama artik bıktırmak istemiyorum sizi. tanımadiiniz birinin ozel hayatının kararsızlıklarıyla . mesgul etmek istemiyorum kisiseli=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 o zaman hiç açmıcaktın bizide xoxo girl gibi bekletmicektin burda... hadi anlat biri çıkar çözümü bulur.. hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kişiselin olma sebebi insanların sorunlarına çözüm bulmak, community feeling. biri çıkıp da topiğine şunun gibi bi şey http://www.cse.buffalo.edu/~burrows3/AttentionWhore2.jpg koyuyor mu? hayır. rahat rahat dök içini diye hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Sazlıklardan havalanan bir ördek gibi sesin, Ürkek, şaşkın, kararsız. Duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 iyi anlatama o zaman. dicek başka bişey bırakmıyosun style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bende anlat(a)miyorum , açıkcası anlatmayı sevmiyorum böle anlatmamak kendimce takılmak daha güzel geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Asteroth said: Sazlıklardan havalanan bir ördek gibi sesin, Ürkek, şaşkın, kararsız. Duyuyorum. şunun üstüne hala post geliyo lan. adam transa sokmuş toğiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ABİ DAMALI ADAM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hahah o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben daha klibin basinda kizin etegi havalaninca transa girdim, bi titreme geldi hala cikamadim. dunno bak ne kadar ince ve hassas insanlariz nelerle transa giriyoruz, yaz sen bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Bir insan dikkat çekmek istese bile, bu dikkat çekme davranışları neden alakalı alakasız bazılarına batar onu anlamam. Raibaru ka? İlginçsiniz anam, sürekli rastlar olduk buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 anlat anlat açılırsın bıkmayız. istiyosan bana mesaj at, ben daha çok az duydum hiç bıkmadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Sorunlarını kağıda yaz şişenin içine koyup denize at, rahatlatabilir. Rahatlamazsan denize gir şişeyi kumsala at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Laraken said: rakı iç. efkardan kendini keser sonra kaldıramazlar rakının agırlıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar