Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anlatamiyorum

dunno

Öne çıkan mesajlar

yasadiim bazı seyler, bazı dusuncelerim basima gelenler vs vs
icime sıgmamaya basladi.

birilerine anlatma ihtiyacı duyuyorum ama kesin olmayan bazı seyler var arkadaslarıma anlatamıyorum. tahminlerim yannıs cıkarsa kotu olucak cunku.
diger arkadaslarıma anlatamıyorum tanımıyolar diger karakterleri diye. anneme anlatamiyorum ilerde anlatıcaklarımı silah gbi bana kullanir diye.
size anlatamiyorum hem tanimiyosunuz diye hem de artık cok anlattım her seyimi bıktınız benden diye
patlicam kimseye soyliemedikce. :(
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslarına anlatamıyosan onlar zaten senin arkadasların olmamıs demektir,anne konusuna gelince anaya babaya davranırken derin stratejiler izlemek taraftarıyım fakat agır konularda onlara acılmak anlatmak gerekir sonucta hayattaki tek gercek bagın olan insanlar,seni sadece sen oldugun icin ve her halinle seven kisiler,bence anlatmakdan zarar cıkmaz,en azından tanımadıgın birine anlat ki objektif konusabilsin sana karşı
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
yasadiim bazı seyler, bazı dusuncelerim basima gelenler vs vs
icime sıgmamaya basladi.

birilerine anlatma ihtiyacı duyuyorum ama kesin olmayan bazı seyler var arkadaslarıma anlatamıyorum. tahminlerim yannıs cıkarsa kotu olucak cunku.
diger arkadaslarıma anlatamıyorum tanımıyolar diger karakterleri diye. anneme anlatamiyorum ilerde anlatıcaklarımı silah gbi bana kullanir diye.
size anlatamiyorum hem tanimiyosunuz diye hem de artık cok anlattım her seyimi bıktınız benden diye
patlicam kimseye soyliemedikce. :(

herhangi bi zamanda konusmak istersen burdayım ben aklında bulunsun
Sosyal ağlarda paylaş

aklımı kurcalayanlar cok kotu seyler diil. dert diiller yani. ama anlatamamak kotu cok. =(
pati hep tanımadıgım o yuzden pat pat ne dusunuyosa soliebilen insanlarla doluydu. cok seviyodum o yonden. ama artik bıktırmak istemiyorum sizi. tanımadiiniz birinin ozel hayatının kararsızlıklarıyla .
mesgul etmek istemiyorum kisiseli=(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...