Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurttan atıldım, 2 ay kalacak yer arıyorum.

dufrasne

Öne çıkan mesajlar

Yurt ve okul devamsızlığı yaptığım için hem kaldım, hem yurttan atıldım. Aileme söylemeden bu durumu atlatmak istiyorum. Ocağa kadar haftaiçleri kalacak bir ev lazım bana, haftasonları ve tatillerde ailemin yanına gidiyorum zaten. Kiraya ve mutfağa da yardım ederim. Evin yeri merkezi yerlere çok uzak olmazsa ve ev temizse kafi. Kanepeye, yer yatağına kıvrılır yatarım. Birkaç parça kıyafetim var sadece.

Kendimi anlatsam iyi olur sanırım, genelde öyle yapılıyor. 18 yaşındayım, Boğaziçi'nde hazırlık okuyorum. (okuyordum) Yani evde kalacağım insanlarla anlaşamayacağım konular ne olabilir diye düşünüyorum; müslüman değilim, milliyetçi değilim, rpg oyunları falan hiç sevmem ama bu sorun olmaz heralde:)

Yani umarım durumu olan arkadaşlar beni 2 aylığına misafir ederler gerçekten çok sevinirim. Bu haftasonu yurttan çıkmak zorundayım.

edit: müslümanlık milliyetçilik olaylarını yazmamın sebebi bu konuda uç düşünen, bu düşünceleri benimsemeyenlerle aynı evde kalmak istemeyecek insanlar içindi. yani benim anlaşamayacağımı düşünmemle alakası yok. durum ciddi olduğu için belirteyim dedim. bu iki lafa takılıp kalmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim dersler de yurdun olduğu yerde kilyosta. derslere gitmedim başlarda sonra ipin ucu kaçtı işte. ben de ağustos'taki hazırlık atlama sınavına girerim diye toptan gitmemeye, kendim çalışmaya karar verdim. ailem de kurtköyde oturuyor, oraya geldim devamlı. bizim yurtta devamsızlık 5'i geçince atıyorlar. üst üste iki ay sınırı aşınca yurttan da atılmış oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hımm,

1-) Bayan/Erkek?

2-) Ne kadar ayırabileceksin kiraya vs'ye?

3-) Bu yazdığından ziyade, daha kısa bir ilan formatında bir şey yazarsan; üye olduğum mail gruplarına da forwardlarım, tanıdıklarıma da sordurabilirim.

Bir de, ekşiduyuru.com'da 2 tane ilan vardı hisarüstü taraflarında eve çıkmak için bakınan.
Sosyal ağlarda paylaş

Phyxantar said:
Ayazağa'da 3+1 140m2'lik evde 4 kişi kalıyoruz. Ayazağa sana uyuyorsa bizim tek sıkıntımız para olur.

Amacımız gider ayak adam s.kmek degil ama evin kirası 1000+300(komisyon)veriyoruz. aylık herşey dahil 400ytlye katılabilirsin

Dostum gittigidiyor'da orjinali 350 YTL, ne yaptın sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...