dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Yurt ve okul devamsızlığı yaptığım için hem kaldım, hem yurttan atıldım. Aileme söylemeden bu durumu atlatmak istiyorum. Ocağa kadar haftaiçleri kalacak bir ev lazım bana, haftasonları ve tatillerde ailemin yanına gidiyorum zaten. Kiraya ve mutfağa da yardım ederim. Evin yeri merkezi yerlere çok uzak olmazsa ve ev temizse kafi. Kanepeye, yer yatağına kıvrılır yatarım. Birkaç parça kıyafetim var sadece. Kendimi anlatsam iyi olur sanırım, genelde öyle yapılıyor. 18 yaşındayım, Boğaziçi'nde hazırlık okuyorum. (okuyordum) Yani evde kalacağım insanlarla anlaşamayacağım konular ne olabilir diye düşünüyorum; müslüman değilim, milliyetçi değilim, rpg oyunları falan hiç sevmem ama bu sorun olmaz heralde:) Yani umarım durumu olan arkadaşlar beni 2 aylığına misafir ederler gerçekten çok sevinirim. Bu haftasonu yurttan çıkmak zorundayım. edit: müslümanlık milliyetçilik olaylarını yazmamın sebebi bu konuda uç düşünen, bu düşünceleri benimsemeyenlerle aynı evde kalmak istemeyecek insanlar içindi. yani benim anlaşamayacağımı düşünmemle alakası yok. durum ciddi olduğu için belirteyim dedim. bu iki lafa takılıp kalmayın.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 eskisehir de olsan gel derdim :(
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 istanbuldada her adam lap diye eve alınmazda be kardeşim
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yani müslüman düşmanıyım, milleti hiç sevmem mi demek istiyorsun ?
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ne olursan ol yine gel demesi lazım şimdi birinin
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 müslüman olsaydın camide yat derdimde . olmaz şimdi
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yok yani bu konuda hassas insanlar için demiştim onu, ateistle aynı evde kalmam diyen. yoksa benim için farketmez.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 lan trollemeyin adamın olayı ciddi
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 neden altındın ayıptır sorması,ben de daha once yurttan atıldım ve gercekten cok zorlanmıstım o gunlerde,aileden uzakda bi sehir de aileye soylesen bi turlu soylemesen bi turlu anlayabiliyorum seni,basına gelmeyen bilemez
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bizim dersler de yurdun olduğu yerde kilyosta. derslere gitmedim başlarda sonra ipin ucu kaçtı işte. ben de ağustos'taki hazırlık atlama sınavına girerim diye toptan gitmemeye, kendim çalışmaya karar verdim. ailem de kurtköyde oturuyor, oraya geldim devamlı. bizim yurtta devamsızlık 5'i geçince atıyorlar. üst üste iki ay sınırı aşınca yurttan da atılmış oldum.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 eğer ki ev bulamazsan yurda tekrar başvur boş yatak varsa kaydı silinen ogrenci kabul ediliyor ya da misafir öğrenci olarakta kalabilirsin aklında bulunsun. dipnot.topic trollenirde yaptıgınız terbiyesizlik.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Geçmiş olsun ya. Ne biçim yurtlar var ben anlam veremiyorum.
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 oha lan kurtköy - kilyos hakkaten uzakmış. valla beykozdayım ben yardımcı olmayı isterdimde, pek bi değişiklik olmaz sanırım :P
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Angelotti said: yani müslüman düşmanıyım, milleti hiç sevmem mi demek istiyorsun ? ahahahahahaa
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Xaenin said: Geçmiş olsun ya. Ne biçim yurtlar var ben anlam veremiyorum. Bizimki cennet be abi :) Geçmiş olsun ayrıca umarım bulursun kalacak bi yer
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ayazağa'da 3+1 140m2'lik evde 4 kişi kalıyoruz. Ayazağa sana uyuyorsa bizim tek sıkıntımız para olur. Amacımız gider ayak adam s.kmek degil ama evin kirası 1000+300(komisyon)veriyoruz. aylık herşey dahil 400ytlye katılabilirsin
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oha haahahhaha yuh bişi demiyorum mesaja gel
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 topiği alım-satım'a da kaydırabiliriz
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 sen kendi topiğini de açabilirsin oraya
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Hımm, 1-) Bayan/Erkek? 2-) Ne kadar ayırabileceksin kiraya vs'ye? 3-) Bu yazdığından ziyade, daha kısa bir ilan formatında bir şey yazarsan; üye olduğum mail gruplarına da forwardlarım, tanıdıklarıma da sordurabilirim. Bir de, ekşiduyuru.com'da 2 tane ilan vardı hisarüstü taraflarında eve çıkmak için bakınan.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Xaenin said: Geçmiş olsun ya. Ne biçim yurtlar var ben anlam veremiyorum. This is boğaziçi kaan, bir an olsun şaşırmadım ne yazık ki.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Phyxantar said: Ayazağa'da 3+1 140m2'lik evde 4 kişi kalıyoruz. Ayazağa sana uyuyorsa bizim tek sıkıntımız para olur. Amacımız gider ayak adam s.kmek degil ama evin kirası 1000+300(komisyon)veriyoruz. aylık herşey dahil 400ytlye katılabilirsin Dostum gittigidiyor'da orjinali 350 YTL, ne yaptın sen.
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bir aksilik olmazsa bizde kalacak. dagilabilirsiniz :P
Öne çıkan mesajlar