DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 çok ıncık mıncıklarsanız her şeyden saçma sapan çıkarımlar da yapabilirsiniz ama
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sınırlarımızı koruyolar diye sorgusuz sualsiz domalmalı mıyız? huun için bi soru icat etmiş olayım =)
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 orduyu kendi fikirleri doğrultusunda eleştirenleri, düşman askerleri tarafından oylum oylum selvi boylum yapılacak dantel olarak sınıflandırıp, sana neler yapacaklar var ya demek gibi çıkarımlar mı?
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Jadelith burda hata yaptigin nokta su.. Fatih Altayli isim vermemis.. O kadin kim bilmiyorsun belki Nazli Ilicak belki Ayse Arman belki baska biri belkide sokaktan gecerken roportaj yaptiklari biri.. Kadin ne soylemis onu bile bilmiyorsun ama fatih altaylinin yaptigi cok ayip diyorsun.. Belki kadin Allah belasini versin bunlari dedi nerden biliyorsun?? Hatirla bundan 3-4 ay once Ataturk u sevmiyorum diyen bir kiz vardi bir onceki cumlesinde Ataturk iyi bir komutandi diyordu sen o bolumu izledigin zaman kiza birsey demezdin ama bir sonraki cumlede allah belasini versin demedikmi? Fatih Altayliyi sevmem ama kalemi yorumu kuvvetli biridir biraz yanar doner olduguna katiliyorum ama yuklendigi kisilerede iyi yukleniyor.. Ah birde belli bir cizgisi olsa..
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sir said: sınırlarımızı koruyolar diye sorgusuz sualsiz domalmalı mıyız? sen su anda orduya domaliyor musun? ss yoksa inanmam
kitana Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 abi lol sana dedirtemez. ama ben zamanındaki tüm ordular gibi süre gelen türk ordusunun sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum yani. milliyetçiliğin alemi yok bence.
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 henüz domalmadım da, burda baya bi insanın hoşuna gittiği belli, altaylıyla aynı zevki paylaşıyolar baksana ;)
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sen ben bilmiyoruz ama bilen birçok insan olacaktır, ki fatih altaylı amacına ulaşıp da medya bunun üstüne düşerse 2 gün sonra herkes bilir adamın kime hakaret ettiğini. kadın allah belalarını versin demişse bile buna vereceğin cevap bu olmamalı. ki fatih altaylı bu yazıyı türk ordusunun namusuna laf edildiğinden dolayı gaza gelip yazmamıştır, yeni gazetem çıkıcak herkes beni konuşsun diye yazmıştır, o yüzden kaleminin kuvvetiyle alakası yok bence :P terbiyesizliği kullanarak reklam yapıyor. reklamın iyisi kötüsü olmaz o ayrı konu tabiy.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 takunyaya domalmaktan iyidir. asker böyle kaslı kaslı.
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 türkiyede 80 darbesini yapan uganda ordusu olduğu için fatih çok haklı.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Garager said: Benim görüşüme göre yanlış : Yani ordumuz var.Peki bu ülkede çokmu ahlaklı şeyler oluyor ? Yani bir haber izlemeye kalkınca hergün tecavüz haberleri ile karşılaşıyoruz.Ordu çalışmıyorda uyuyormu ? Hayır. Sorun şu bu yazıda; Bir gazeteci böyle bir uslup ile bir kadına böyle şeyler söylüyor.Ayrıca bir kadın yüzünden tüm Türk kadınlarının bacak arasının orduya emanet olduğunu ima ediyor. Bir insanın şerefini en çok kendisi korur.Savaş oldu tecavüz etti işgalci güçler değil olay,Olay zihinde bitiyor.Namusu korumak için fiziksel güçden çok zihinsel güç gerekli. Bunlar benim düşüncelerim.Yani görüşüm. Magazinci gibi anlamayın olayı ya lol! Adam orda onu demek istememiş niye asıl anlamda anlamıyosunuz :D Ayrıca savaş gibi durumlarda zihinsel güç de önemlidir ama savaş sonrasında kadınlar telepati yoluyla koruyamaz kendini. Sadece zihin yetmiyor :D Jadelith said: tekrar ediyorum. ordunun gerekliliğini tartışan kimse yok zaten. eminim ki o kadın da "ordu olmasın" demiyordur. adamın argümanını da tartışmıyorum, kendi düşüncesidir, aynı fikirde olmayabiliriz ama tartışmanın olayı o zaten. ama çirkin şeyler söylemeye de gerek yok. "biraz ağır oldu ama" diye bir savunma yoktur, gidip "ya küfür olcak ama ben senin taaa bilmemne" denilmesi de terbiyesizliktir. benim dediğim tek şey, gazete kuran bir insanın gidip bu şekilde çirkin okuyucu toplama yöntemlerine başvurması gerekmemeli. sonuçta bahsettiği kadın gerçek bir kişi, ve bu kadın fatih altaylının sahip olduğu güce sahip değil, allahın bir tartışma programında konuşan biri işte. kadın ne derse desin bunu haketmez, senin benim annem çıkıp tartışma programında fikir söyleyince ertuğrul özkök "senin cinsel organını ordu koruyo" derse hoş olmaz mesela. hala burdaki terbiyesizliği görmüyorsanız ben pes ettim :P ben bu yazıda herhangi bi terbiyesizlik anlamı kastım ama çıkaramadım. Olayı kişisel tarzda ele alırsan olabilir bi insanın yüzüne söylenmez ama bu bir yazı değil mi? Kişisel algılamadan önce asıl fikre gelin yan durumlar gereksiz.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 konuyu yine bel altına vuruyo,fatih altaylının da totosunu koruyo o halde,gay asker olamaz mı
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kitana said: abi lol sana dedirtemez. ama ben zamanındaki tüm ordular gibi süre gelen türk ordusunun sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum yani. milliyetçiliğin alemi yok bence. ordu- bir atatürk ilkesi olan milliyetçilik bağlantısı.. ilginç (ne alaka) sir said: henüz domalmadım da, burda baya bi insanın hoşuna gittiği belli, altaylıyla aynı zevki paylaşıyolar baksana ;) açıkça söylemek yerine ince ince laf sokma çalışmaları... :P
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 aşırı militarist ve cinsiyetçi bir yazı olmuş. bence altaylı ordunun eleştirilmesiden ziyade bunu bir kadının yapmasına sinirlenmiş. ordu konusunda sürekli yazdığını kendi söylemiş zaten. bu sefer de fırsattan istifade şu kadınlara bir bindireyim demiş. sizin aklınız ermez ordu işlerine demeye getirmiş. bunu da en kahvehane ağzıyla yapmakta mahsur görmemiş doğal olarak. namus dedinmi bu ülkede akan sular durur zaten.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 soylencek cok sey var ama kime neyi anlatıcan,bu gibi insanlar prim yapıyo seviliyo,hakediyoruz
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Çok sert bir cevap olmuş ancak terbiyesizlik olduğunu düşünmüyorum. Günümüzde savaş sonucu tecavüz olmadığını iddia edebilir misiniz? Gayet de ordu karşıtı birine verilebilecek bir cevap. Üslup meselesi. Fatih Altaylı eski İstanbul beyefendisi demiyorum ama Erman Toroğlu futbolla seks arasında birebir bağlantı kurabildiğinden, rahatça hakaret edebildiğinden çok farklı kulvarda.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sunsh1ne said: aşırı militarist ve cinsiyetçi bir yazı olmuş. bence altaylı ordunun eleştirilmesiden ziyade bunu bir kadının yapmasına sinirlenmiş. ordu konusunda sürekli yazdığını kendi söylemiş zaten. bu sefer de fırsattan istifade şu kadınlara bir bindireyim demiş. sizin aklınız ermez ordu işlerine demeye getirmiş. bunu da en kahvehane ağzıyla yapmakta mahsur görmemiş doğal olarak. namus dedinmi bu ülkede akan sular durur zaten. adam ordu ülkenin namusunu koruyor demiş ne alt dallarmış arkadaş, kassam böyle bi anlam çıkaramam bu yazıdan. bence bu ülkedeki insan sayısı= bu yazıdan çıkan anlam. Çok ilginç bi durum kimse ana noktadan bahsetmiyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 luzumsuz bir insan olsada dogru demis sevgi ask kardeslik hadi sinirlari kaldiralim silahlar olmasin ordular olmasin laylaylom herkesede gunde 2 kilo pamuk seker dagitilsin pembis pembis sihirli ayiciklar gelsin sarki soylesin filan taraf da super gazete bu arada "aydaki kraterlerden TSK sorumlu HESAP VERILSIN!" baslikli haberi buyuk heyecanla bekliyorum
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 rahatsiz said: sir said: sınırlarımızı koruyolar diye sorgusuz sualsiz domalmalı mıyız? sen su anda orduya domaliyor musun? ss yoksa inanmam ahah tipik sir abd'ye domalmak daha güzel herhalde IMF'ye AB'ye Kürtlere Araplara
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sir said: sınırlarımızı koruyolar diye sorgusuz sualsiz domalmalı mıyız? Ordu askerlerden oluşur. Askerlerde ABD den gelmiyor. O sınırı koruyan insanlar türk gençliğidir. Askerliğini yapmadıysan bile (çürüksen) domalma vb kelimelerine dikkat etmeni öneriyorum. Seviyemizi koruyalım.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sg-1 said: ahah tipik sir abd'ye domalmak daha güzel herhalde IMF'ye AB'ye Kürtlere Araplara kömürcüler de var :P edit: domalma kelimesi cidden yanlış kaçmış ek olarak
funq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kadının ordu olmasın demesine niye ihtimal vermediniz ki? gerizekalı dolu etrafta, gerçekçilikten km'lerce uzak, orduları kapatalım barış sağlayalım ne güzel hadi diye düşünüyolar gerçekten, ciddi düşünüyolar! demiştir, der, salak dolu.
Öne çıkan mesajlar