Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skiller İle ilgili

Wrapper

Öne çıkan mesajlar

Skille smgx etiketi ver.Ve daha sonra fail yazısının başına sysmessage yerine smgx ve daha sonra istedigin mesajı yaz.
(Hatırladıgım kadarıyla buydu.)[signature][hline]Ben şaka yaparken gerçekleri söylerim, çünkü gerçekler dünyanın en gülünç şakalarıdır.

[Bu mesaj Albion tarafından 05 Mayıs 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Smgx değil arkadaşım Smsgx[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

Anladim o kadarini da, komutta ufak bir yazim hatasi yapmissin, onun yanlis oldugunu anlayamayip scriptlerinde kullanmaya calisabilecek insanlar icin de duzeltmis Korax, verdigin tepkiyi anlamsiz buldum sadece. Alt tarafi bir pardon demen, hatta hicbirsey dememen yeterliydi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Ben orada Ukalalık Yapmadım,Sadece yanlış yazdığını söyledim,forumları birtek o adamla burada bulunan 3-5 kişi okumuyor.[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

[Bu mesaj Korax tarafından 05 Mayıs 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Korax tarafından 05 Mayıs 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 05 Mayıs 2004 15:57 tarihinde demiş ki:
Anladim o kadarini da, komutta ufak bir yazim hatasi yapmissin, onun yanlis oldugunu anlayamayip scriptlerinde kullanmaya calisabilecek insanlar icin de duzeltmis Korax, verdigin tepkiyi anlamsiz buldum sadece. Alt tarafi bir pardon demen, hatta hicbirsey dememen yeterliydi.

Tepki vermedim ama yinede Özürdilerim.[signature][hline]Ben şaka yaparken gerçekleri söylerim, çünkü gerçekler dünyanın en gülünç şakalarıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...