Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Merhaba ben fail yazisinin renkli olmasini istiyorum ne yapmaliyim. Nereye Color ekliycem. ve mesela mageryde fizzle yazisinin playerlarin ustunde degilde yanda yazmasini istiyorum nasıl yapabilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Skille smgx etiketi ver.Ve daha sonra fail yazısının başına sysmessage yerine smgx ve daha sonra istedigin mesajı yaz. (Hatırladıgım kadarıyla buydu.)[signature][hline]Ben şaka yaparken gerçekleri söylerim, çünkü gerçekler dünyanın en gülünç şakalarıdır. [Bu mesaj Albion tarafından 05 Mayıs 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Rica ederim.[signature][hline]Ben şaka yaparken gerçekleri söylerim, çünkü gerçekler dünyanın en gülünç şakalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Smgx değil arkadaşım Smsgx[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Anlayan anladı arkadaşım.[signature][hline]Ben şaka yaparken gerçekleri söylerim, çünkü gerçekler dünyanın en gülünç şakalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Anlamayanlari bosver yani?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Baggio, 05 Mayıs 2004 15:49 tarihinde demiş ki: Anlamayanlari bosver yani? +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Baggio, 05 Mayıs 2004 15:49 tarihinde demiş ki: Anlamayanlari bosver yani? Anlamadım demedi yanlış yazmışın dedi Baggio ben o acıdan soran kişi anladı demiştim.[signature][hline]Ben şaka yaparken gerçekleri söylerim, çünkü gerçekler dünyanın en gülünç şakalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Anladim o kadarini da, komutta ufak bir yazim hatasi yapmissin, onun yanlis oldugunu anlayamayip scriptlerinde kullanmaya calisabilecek insanlar icin de duzeltmis Korax, verdigin tepkiyi anlamsiz buldum sadece. Alt tarafi bir pardon demen, hatta hicbirsey dememen yeterliydi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ben orada Ukalalık Yapmadım,Sadece yanlış yazdığını söyledim,forumları birtek o adamla burada bulunan 3-5 kişi okumuyor.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. [Bu mesaj Korax tarafından 05 Mayıs 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Korax tarafından 05 Mayıs 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Baggio, 05 Mayıs 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Anladim o kadarini da, komutta ufak bir yazim hatasi yapmissin, onun yanlis oldugunu anlayamayip scriptlerinde kullanmaya calisabilecek insanlar icin de duzeltmis Korax, verdigin tepkiyi anlamsiz buldum sadece. Alt tarafi bir pardon demen, hatta hicbirsey dememen yeterliydi. Tepki vermedim ama yinede Özürdilerim.[signature][hline]Ben şaka yaparken gerçekleri söylerim, çünkü gerçekler dünyanın en gülünç şakalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Sadece bi "s" harfi yüzünden yine gergin anlar yaşanıyor sayın seyirciler. Şu anda aldığımız bir haber için yayınımıza ara veriyoruz. Gelişmeleri Paticik Forumları'ndan takip edebilirsiniz. :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 sanırım zorm dll sinden bahsediodun.. sysmessage @40 fail oldu! şeklinde renkli mesaj yazdırabilirsin. buradaki 40 renk kodu :)[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki: I rule! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar