matama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hangi eyalettesin sehirdesin yazsaydin :) amerika dedigin yani ohooo
Mille Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 suanda wisconsindeyimde farketmiyo yani amerika olduktan sonra heryere gidebiliyorum
matama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 para verebilecegin ev arkadasimi ariyorsun tamamen hayrina bakacak birimi
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dun burasi galiba -30 dereceydi, yuzum dustu hukumsuzdur, bulanlar ozelime gelsin.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 evet burasi da :D hala da cok soguk dotum dondu deyimini gercekten yasiyorum su anda.
Mille Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 valla abarti bisey olmadikca farketmez yani parklarda yatcaz yoksa;d
reyou Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 beyler ny'ta meetup lara katilanlar varmi? bkz:meetup
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Cuma cumartesi NYC'deyim, sukru bi cebini falan ozel mesajla atsana. Bu arada kalcak guzel mekan arayislarindayiz biz 2 kisi, sukru sende kalabilir miyiz sfsaf. Hem domalttirmicak, hem de bobrekleri goturmucek otel/hostel vs arayisindayiz.
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 carlton arms var manhattanda odalari cok sirin, fiyatlar ucuz yemegi disarda ye =)
Bah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 manhattanda guzel bed & breakfastlar var :)
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 reyou said: beyler ny'ta meetup lara katilanlar varmi? bkz:meetup bu meetup olayı süpermiş ya. harika fikir gerçekten. türkiye de hiç yaygın değilmiş ama, neden keşfedemedik hayret.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ya dun marquee deydik iste paris hiltonun mekani, gec kaldigimizdan icip de gidemedik, o kafayla da ic babam ic baya girmis lan asdas
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Araba parasi gitti olm flash dancersta, nerelerdesin eykey
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ahaha o flash dancers fena sahiden, cok nakit parayla gitmemek gerek oraya, ama kizlar cok guzel oranin =) bu arada astoriada oturan arkadas ben de glen cove long islanddayim yakinmisiz baya =) bu arada marquee ye girerken naptiniz, masa flm mi aldiniz yoksa baska bi olay mi yaptiniz?
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Penthesilea said: Araba parasi gitti olm flash dancersta, nerelerdesin eykey abi gozumun onunde harcanan gencler konusunda vegastan tecrubeliyim ben, ama demir iradem sayesinde bana fazla koymuyo sdfsd.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Spiegel said: ahaha o flash dancers fena sahiden, cok nakit parayla gitmemek gerek oraya, ama kizlar cok guzel oranin =) bu arada astoriada oturan arkadas ben de glen cove long islanddayim yakinmisiz baya =) bu arada marquee ye girerken naptiniz, masa flm mi aldiniz yoksa baska bi olay mi yaptiniz?kapidaki zenci amcama 80 dolar caktik euhe, sira falan beklemedik ve cuma gecesi 3 sap girdik
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 her kapida zaten zenci amcalar var, ama cogu yerde aslinda o zenci amca degil, face check eden bir beyaz amca ya da hanim teyze oluyor kapida, ona yedirmek gerekiyor ne yedirceksen =) marquee yi bilmiyorum tabi zenci bouncerlar disinda kapida baska daha rutbeli adami var mi hic kapisina bile gitmedim cunku; karsisindaki buddha bara cok girip ciktim ama marquee ye hic gidesim olmadi, biraz lounge tarzi bir yere benziyor cunku disardan, pek club havasi yok sanki... 80 dollar iyimis ama 3 kisi icin cok degil, ben temiz adam basi 50 ister diye dusunuyordum, daha once hic kapidaki adama para verip girmedm bi yere, ya tanidik oluyor ya da direk kiz miz oluyor giriyoruz iceri =)
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 cumartesi NYC pacha ya murat uncuoglu geliyomus, hadi bakalim eller havaya hop hop, kop kop..
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ekmek fırını sahibi.. acaip iyi simitler yapar kendisi. karadenizlidir ama vakfıkebir ekmeğini yeniden yorumlamış bir nevi entelijansiya fırıncısıdır. ben özellikle tava ekmeğinin japon yorumuna tavamegi ye bayılırım. yeme de al koynuna yat o derece! http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=murat+uncuoglu uzun yıllar almanya'da çalışmış ve avrupa'da bagel sanatı ile ilgilenmiştir. nitekim bagelin polonyalı kökleri ile modern amerikan çeşnisini güzel bi eksende harmanlaması elbette ki gastronomi ile ilgilenenlerin ilgisini çekmiş ve gusto benzeri avrupada yayımlanan lezzet dergilerinde kapak olmuştur. kendisi mükafat olarak dichlin somunu almış, madalya sahibi bir ekmek ustasıdır elbette..
Öne çıkan mesajlar