Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Yahu anlamadım gitti bütün gün bir tek benim bilgisayarımda oluyormuş yurtta. İnternet ya da Wireless gidip geliyor. Öğlen uyandığımda böyle başladı. Neden olabilir acaba ? Şu satırları yazarken bile gidip geliyor yani 1-1,5 dakika internet var sonra o 2 monitör(saatin yanındaki) X(çarpı işareti) oluyor daha sonra otomatik olarak tekrardan bağlanıyor. Sorun ne olabilir? Ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Usb bağlantılı ise usb girişlerindeki girişlerde kısa devre oluyordur. Network kablosu ise ana kart ayvayı yemek üzeredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bilmiyorum ama benim bilgisayarda kablo ile giriş yapılmıyor. Direkt olarak wireless teyim. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hazır böyle bir konu açılmışken bende şunu sorayım. Bendede wireless modem var ama bazen özellikle öğleden sonra 16:00 sularında sinyal kopuyor ve gelmiyor gelmesi için modemi adaptör den çıkarıp 5-10 sn bekleyip tekrar takınca sinyal alıyor ama akabinde 5 dakka içinde gene kopuyor sinyal.Bu bahsettiğim akşam 7-8 sularına kadar oluyor ama sonra bi sorun çıkmıyor adsl de.Bir fikri olan varmı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Wireless ile bağlandığın programı mı değiştirdin? Bir kere bana da olmuştu, sonra sorunun WPA olduğu ortaya çıktı, başka bir program ile girmeye başladım, düzeldi. Bir de, statik ip mi kullaıyorsun. Öyleysa yurt gibi yerlerde ip çakışması yaşanabilir, DHCP'ye geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hiçbir program kullanmıyorum sinyal ışığı yandımı girebiliyorum internete.robotics marka adsl modemim var.Bu modemin sitesinden wpa ayarları var ama anlamadığımdan kurcalamıyorum.Birde değişken ip kullanıyorum ve ev kullanıcısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Sana değildi benim yazdığım (mesajını bile okumamıştım). Şimdi okudum, senin sorunun kesin hattandır bile diyebilirim. Telekom'u arayıp derdini anlat, bizim yapabileceğimiz birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Program olarak Wireless yani Vista`nin programini kullaniyorum. Baskada birseye gecmedim acikcasi. Birde donanimhaber`de "laptop cok acik kalirsa kartlarda zamanla problem ortaya cikabilir" yazisi okudum dogru olabilme ihtimali var cunku. WPA ve ya digerlerini nasil kullanacagimi anlatir misin ? tskler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 WPA şifreleme sistemi, onu ağı kurana öyleyeceksin. Notebookların bozulduğunu da ilk kez senden duydum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 laptoplarda çok rastlanan bir sorun. ofiste wireless kullanan bir tek benim, başıma çok geliyor. ne yazık ki laptoplarda kullanılan chipsetler ağ yönetiminde çok başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ya bazen yanında wireless kullanan başka bi laptop varsa senin siyallerini bloke ediyor misal benim evimde wirelss modem var 5 metre yanımda ancak karşı komşu laptopunu alıp geldiginde wirelessını açtıtıgında daha sornra 2-3 saat sonra kalktıgında evdeki wireless sinyal gücü mükemmelden ortalara hatta düşüklere iniyor 8-9 saatte anca düzeliyor olabiliyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sürücünü update ederek problemine bir nebze çare olacak bir girişimde bulunursun.[notebook için] yakın zaman kernele sahip bir live cd ile sistemini açıp wireless bağlantıyı dene ki sorununun donımsalmı yazılımsalmı olduğunu anlar gibi ol. kernel 2.6.27 ile intelin 5000 serisine destek veriyor.(centrino 2) distro bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugay Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bende kınamax marka wireless var ve ınternete baglandıgımda wireless bır anda devre dısı kalıyor net kesiliyor ve 3 4 sanıye sonra tekrar acılıyor kullanır hale gelıyor sıkıntı wireless damı yoksa karsıdakı kablosuz agın modemındemı bir türlü anlıyamadım sürekli olarak kesiliyor net ve devre dışı kalıyor dedıgım gbı bır kaç sanıye sonra tekrar acılıyor kullanır hale gelıyor . wındows xp kullanıyorum bndan dolayı olabılırmı ? kesın bı onerınız varsa eger 4 gozle bklıyorum yardım edın lutfen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar