-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 PeriTh said: Msn hackliyen gördüm, hani kiminle konusuyor ediyor bilmek için takip etmek için. Ama hangi zavallı kendine sıfır güveni olmayan sevgilisinin forum accountunu hackler ki ya... Ben mesela Nefr ile WoW konusunda bayağı zorlanmıştım. Ama paticik'e üye olmak gaye doğal geldi. Hatta ilk başta nickimi söylememiştim, kendin bul diye falan da, tabi cart diye bulmuştu. Yazık ya, üzüldüm kız arkadaşına yada hack gerçekse sana... ÇOK ZAVALLISIN. abla bence sen olayı yanlış anlamışsın, üye olan arkadaşın kız arkadaşı şifreyi bilip girmiş.. vs. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sevgili kız, gel benimle çık, gugıla bile girmem imanıma. yanıyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 şaka gibi ya.karsıdakinin zevklerine tahammul edemeyecek kadar tahammulsuz olmussun.kime ne zararı var burda konusmasının sanane insanlara biraz mudahale etmeyin ya herkesin senden baska bir hayatı oldugunu da atlama sinirlerim tepeme cıkıyor boyle seyleri gorunce peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 en komigi millet burda cidden kızı eleştirmiş. ulan kız piskopat. ne anlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ginaly said: sevgili kız, gel benimle çık, gugıla bile girmem imanıma. yanıyom ben. AHAUAHAHAHAHHAHA ulan utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ginaly said: sevgili kız, gel benimle çık, gugıla bile girmem imanıma. yanıyom ben. ahauah yanıyom ben ooff gece gece ne güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Cuce said: abi epi topu 50 mesaj atmışssın neyi takip edicek... olmadı git yenı acc ac Ve pati bir gencin daha hayatını kurtardı güldüm vallahi billahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 renkse mesele deiştirin aaaaa.yeşil kullanıyordum ben bi ara,hala mumkun mu bilmiorm ama.aaaa ne biçim sevgilisin arkadasım sen.bırak takılsın cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Arkadaşlar tamam düzeltiim olayı Rahat olun ya benle çık diyen kim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 mücahit dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 oha nasıl bi topik bu her şey karışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Lexius said: ben tek ezerim.. etin ne butun ne kadın. Ahah bir göbeğinle vursan yeter hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 yeter tabiki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bende sex yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 paticik sevgilimle seks yapmama engel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Nefr said: pogodi said: sadsdg benim sevgilim de ne boş insansın diyip duruyo. hatta geçende "bana paticik tarzı konuşmalar yapma" dedi O_o yaptım. lol yapayim ben de ben de az bile demiş diyeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 d? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 evet ,d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yeni bir "sevgilim var" temali thread. Cok iyisin uzay maymunu (tu) ama madem paylasim alani, ben de fikrimi sunayim... baktin cok ustune geliyor vur agzina dirsegi, ver beline sopayi bitsin bu is. not: bu metod etkili olacaktir cunku cuceninki gibi pasif degil. Kiz bunu okuyup gorup ogrense bile sonuc fark etmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar