SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Resmen takip edio kız netten ya. Deli oldum. Gına geldi. Ömrümü çürüttü. Bi haftadır dilinde. BANLAYIN BENİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Ya ne diim ki şimdi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kız arkadaşı hacklemiş sanrım arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ama böyle bi siteye bağımlılık cidden kız arkadaş için çıldırtıcı olabiliyo.en iyisi kız arkadaşını da üye yap olsun bitsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 10 önce kaydolmuşsun hemen izlemeye başlamış ha... Bir de 7 yıl önce kaydolsaydın ortalık şen olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 abi epi topu 50 mesaj atmışssın neyi takip edicek... olmadı git yenı acc ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ve cüce, sevgili gördü bence bu çözümü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 sadsdg benim sevgilim de ne boş insansın diyip duruyo. hatta geçende "bana paticik tarzı konuşmalar yapma" dedi O_o yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 sevgilim olsa da, foruma girmeme laf etse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 gorse nolucaki yenı nick uzaypastası olmıycak sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 çözümü diyorum. o acc elbet açık unutulacak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 şifre değiştirme kısmına klavye gözün kapalı 8-10 karakter yaz sonra kopyala tekrar kısmına yapıştır.Eğer şifremi unuttum'a tıklamazsan bi daha giremezsin.Ben bi kaç site için yaptım aynı şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Ama bak ben deli oluom bu renge silin şunu banlayın bişi yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ben girme demiştim buraya, fena şeyler yazıyorum demiştim. girmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 utopia said: çözümü diyorum. o acc elbet açık unutulacak sdf. hmm oda doğru. o zaman tokat. cözümü sunuyorum: Tokat, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 evet günlük böyle durumlarda çok tehlikeli olabiliyor. günlüğe çok açık saçık dökülenler hata ediyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Bi yetkili mudahele etsin artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 uygun bir klavye bul, kafanı klavyeye paralel olacak şekilde yasla, şifre değiştirme bölümüne gir ve bir uçtan diğerine doğru tara klavyeyi kafanla. sonra da çıkış yap, tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ona da gerek yok bir wordpad'e bakmadan gelişi güzel harfler rakamlar yaz sonra şifre kısmına onu iki kere copy paste et. fotoğraf hafızan yoksa hatırlamazsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 pogodi said: sadsdg benim sevgilim de ne boş insansın diyip duruyo. hatta geçende "bana paticik tarzı konuşmalar yapma" dedi O_o yaptım. lol yapayim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 BAN BAN BAN İSTİYORUZ walla bu herif sizide bozar banlayın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 topiğe yazan kız arkadaşı sanırım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 hangi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu herif sizi de bozar derken ikinci karakter girdi galiba araya ban'ın kolay yolları var consa sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 elesso said: kız arkadaşı hacklemiş sanırım arkadaşı eheh haklıymışım demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar