Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Minimum sistem gereksinimlerini biri yazabilirmi? ben bulamadım da :P p 3 700,128 Ram,32 Mb ekran kartında çalışır mı? 100 Küsür DLm boşuna gitmesin :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 hayli hayli çalışır, (benimki de seninkine benziyor 4x fsaa bile açtım yazıları bulandırmasaydı bırakacaktım öyle) uo'dan bile daha hafif neredeyse şaşar kalırsın, 16-bit üstüne çıkmıyor zaten renk. (aslında kötü bir durum) ama çirkin de değil hani.. fakat memory leak var, birkaç saatte bir restart atmak gerekiyor yoksa aptallaşıyor oyun ama bir sorun değil o da.. pcnet filan alsaydın oradaki sürüm 15 günlük değil 1 aylık ama senin bileceğin iş tabi.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Söyledim Valideye ;) gelirken gazete bayine uğrama imkaanı var olursa diye,Kapcak inşallah bir pc net : keşke daha evel haberim olsaymış... Böyle her Mmorpg artık devasa hardwarelere göre ayarlandığı için,çalıştırmaz kesin demiştim :P hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 dergideki client'ı yükledikten sonra hesap açarken cd saklama kağıdının arka yüzündeki kodu da yazmayı unutma "dergiyle gelen client'ı yüklediyseniz kodunu buraya yazın" bölümüne..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ben PII 400 32 MB ekran kartı üstüne birde 192 ram ile oynuyorum Full screen vede 1024x768 16 bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ya oyunun minimum diye birseyi yok :) tabi igdip P120 de oynayin demiyorum :) Dial upla bile lagsız oynuyosun ..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ben 33k ile oynuyorum ki oyunu sevme nedenlerimden biri de bu, quake 3'ü bile oynamayan adamım. gerçi yabancılar duyunca "oooo maaaayyy goodddd" naraları atıyorlar ama olsun.. :-p[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 çalışsa iyi uçarsın o makinayla[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar