Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Amcama Turkiye'ye donerken boyle bir telefon goturmem gerekiyor da hicbir bilgim yok bu konuda, oneri verebilecek var mi? Onu bir ekran, arkasi bir ekran olan ve iki tarafi farkli birer telefon gibi olan (yani cift simkart var iste ikisi de ayni anda acik) telefonlar varmis, nedir ne degildir vs cift simkartli guzel telefon da diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 benim bi tanidigim aldi yakin zamanda, ama cinden geldi telefon, bi internet sitesinde satiliyo , baya da cesidi var, ucuz da, ama bana sorsan 3 kurus vermem. televizyon anteni filan var, televizyon izliyosun anteni cikarip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 o çin malı deli özellikle telefonlar çok cazip gözükselerde uzak durmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yok abi cin mali onermeyin zaten, general electronics in falan vardi sanki oyle bi dalgalari diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 http://www.unwiredview.com/2007/10/02/samsung-d880-duos-dual-sim-card-phone/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Samsung'un var. Tek ekranlı ama çift sim kartlı, babam bir yıldır kullanıyor sorun çıkarmadı daha. Kesin bissürü yeni modeli de çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben verson diyew birşey aldım pişman oldum, ses kalitesi berbat(konuştuklarım hep boğukluğundan şikayet ederdi sesin :S ), ekran desen berbat, kamerası 1.3 MP ydi ama nokianın vga sını tercih ederim, kuyllanılcak gibi değil. Böyle dandik çin markalarından uzakdurmak en iyisi. Samsung çıkardı ben aldıktan kısa bir süre sonra ona yetişemedim ama içlerinde en kalitelisi ve kullanılabilecek gibi olan odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar