cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ergenleri kaale almam demedim,ergenleri kaale almayacak olsam öğretmen olmazdım heralde.her gün en az 90 ergeni kaale almak durumundayım çünkü.benim tavrım ifadedeki dengesizliğeydi
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Öğretmenim canım benim canım benim Seni ben pek çok pek çok severim Sen bir ana sen bir baba Her şey oldun artık bana
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Krusty said: Öğretmenim canım benim canım benim Seni ben pek çok pek çok severim Sen bir ana sen bir baba Her şey oldun artık bana (tu) 1 2 sınıfta sınıf anneleri vardır benm annem sınıf annelerinden biriydi derste onu görüp şımarır etrafa saldırırdım vay be :(
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 okul aile birliğindeki annelerin çocukları daha bi forsluydu bizde, öğretmen onlara daha iyi davranıyodu.
irin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ögretmen cocugu olma sebebiyle bugunu seviorm.kutlu mutlu ola
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Çok kral hocalarım olmuştu.Hepsini sevgiyle anıyorum gözlerinden öpüyorum.Öğretmenler günleri kutlu olsun.Bakalım yeni öğretmenlerim nasıl olacak bölümde.
utopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kutlu olsun. özellikle de on yıldır sabırla bana bir sürü şey öğreten tiyatro hocamın öğretmenler günü kutlu olsun. yapıtaşlarını ona borçluyum kişiliğimin.
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bide bence bi öğretmen öğretmenliği para için yapmamalı öğrencilerine kendinden bişiler öğrenecek insanlara faydalı olmak için yapmalı bu işi ki zaten bu belli olur kendisinden konuşmasından öğrencilere karşı tavırlarından.
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 para için yapıyosa zaten sonu tımarhane olur.sabır,sevgi,arkadaşlık,paylaşım,içtenlik bunlar birleşince ancak öğrenci öğretmen beraber götürüyo olayı
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Joseph Louis Lagrange'ın, Lev Landau'nun, Carl Friedrich Gauss'un, William Rowan Hamilton'un, Isaac Newton'un ve Georg Friedrich Bernhard Riemann'ın öğretmenler günü kutlu olsun.
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun,bütün bir yılın dolma kalem+kravat ihtiyacını karşılayan bi gündür. Ayrıca o genelleme yapanları gerçekten kınıyorum,kurunun yanında yaş da yanıyo demesinler hiç,at gözlüğünü çıkarmaya korktuklarından söylüyolar.Madem genelleme istiyosunuz,alın o zaman; Yeryüzündeki tüm babaların Allah binbir belasını versin,neden çünkü benim babam iyi bi baba olmadı,olamadı.Ama bu demek değildirki tüm babalar aynı. Baba gibi baba olmak var,bide şam-iskele babası olmak var. Demek istediğim herşeyi genellemeye getirmeye çalışmayın.
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 burdan sadece remzi can hocamın öğretmenler gününü kutluyorum. ahah.
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Ardeth said: Joseph Louis Lagrange'ın, Lev Landau'nun, Carl Friedrich Gauss'un, William Rowan Hamilton'un, Isaac Newton'un ve Georg Friedrich Bernhard Riemann'ın öğretmenler günü kutlu olsun. fizik öğretmenimisin? veya aday?
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yok ya,türkiyedeki öğretmenlerin ruh sağlıklarının normal olmadığı çok rahat genellenebilir bence. edit:araya msj girmiş one'a idi bu msj
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 matematiksel fizikçi adayıyım zamanla matematiğe kayacak ama muhtemelen sdf
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 vay be patinin farkı bu olsa gerek gudnayt
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 elesso said: yok ya,türkiyedeki öğretmenlerin ruh sağlıklarının normal olmadığı çok rahat genellenebilir bence. edit:araya msj girmiş one'a idi bu msj Sen genelleyebilirsin,bir kaç çatlak hocayla muhattab olduğun için,ne öğretmenler gördüm,öğrencisi için müdür yardımcısıyla kapışan.Ama pardon onlar ruh hastasıydı,sorry.
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 onlar ruh hastası değil ama kapıştıkları müdür yardımcısı ruh hastası. demekki benim genellemem doğru,verdiğin örnekte bile bulunuyo o öğretmenlerden ki öğretmenlerin birbiriyle kapışması bile doğruluyo beni.
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 elesso said: okul aile birliğindeki annelerin çocukları daha bi forsluydu bizde, öğretmen onlara daha iyi davranıyodu. Ben öyleydim. Saat 18 gibi uyumusum. 12 de uyandim. Rüyamda tüm eski okul arkadaslarimi ilkokul ögretmenimle bi sinifta kompozisyon yazarken gördüm. Hayatimda ilk defa ilkokul ögretmenimi görüyorum rüyamda. Ve haberim de yoktu bugünün ögretmenler günü oldugundan. Tesadüf.
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 viole said: bide bence bi öğretmen öğretmenliği para için yapmamalı öğrencilerine kendinden bişiler öğrenecek insanlara faydalı olmak için yapmalı bu işi ki zaten bu belli olur kendisinden konuşmasından öğrencilere karşı tavırlarından. Bu yaklasima bitiyorum. Bi arkadasim Doktorlar isini para icin yapmamali demisti aynen senin gibi. viole kendinin yapamayacagi bir isi baskasindna beklememek gerektigini düsünüyorum. Hayir sevap icin ögretmenlik yapabilirmisin sen? "ah benim icin para sorun degil, cocuklarim ögrensin yeter, ben evimin kirasini da ödemiyim, ac kalim ama yeni nesiller serpilsin" Böyle bi mantik yok. Tabiiki para icin yapmalilar. Para kazanan insan daha iyi calisir. Cok para kazanan insan motive olur, ögrencilerine de enerji verir. Evini gecindirme derdinde, akli yatirmasi gereken faturalarinda olan bi ögretmen, istedigi kadar cabalasin bi sekilde ögrencilerine de yansitir sorunlarini.
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 tamam yunus,uzatmıyorum.Heryerde kullanma bu genellemeleri,benden söylemesi.Çoğu kişi bu şekilde karşılamaz. -Sen kimin hocasına ruh hastası diyosun leeyn diye karşı çıkanlarda olabilir.
tellos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 çogunu sevmem işini layıgıla yapan ve kanka moduna geçmiş kafa hocaları severim sevdiklerimn kutlu olsun .p
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Tabi ki de belirli bir hayat standardını yakalayacak kadar para almalı öğretmenler zira günlük dertlerine, çocuğunun mutlu olmamasına vs sürekli kafa yoran bir kişi ne öğretmenlik yapabilir adam gibi ne de araştırma. Öte yandan her mevkide olabileceği gibi (misal milletvekilliği) eğer öğretmenliğin ayrıcalığı ve maaşı çok fazla olursa bu mevki oraya kapak atmak için gelen para sevicilerle dolacaktır (hali hazırda bile rahatlığı yüzünden yar. doçluğa resmen kapak atan insanlar var). Aslında her meslek için bunu savunurum, belirli bir hayat standardının gerektirdiğinin üzerinde maaş ve ayrılacılk vermeyeceksin böylece o mesleği severek/isteyerek yapanlarıns sayısını arttırmış olacaksın. Bugün tıp fakültelerinde sınav çalan insanlar var, bunun nasıl korkunç bir şey olduğunu düşünebiliyor musunuz. Bir insan isteyerek girmeyecekse Tıp gibi özveri gerektiren bir bölüme neden girer sizce? Bunu iyi düşünmek lazım. Ha diyeceksiniz şu durumda öğretmenlik mevkisi o mesleği tiksinerek yapan insanlarla dolu değil mi? Evet dolu ama o Türkiyenin yanlış eğitim fakültesi strateji ve lisans eğitim stratejisi yüzünden bence. Şimdi burdan yola çıkarak yapılması gerektiğini düşündüğüm şeyleri yazsam baya uzar ama kısaca 1- öğretmen meslek liseleri kapatılmalı 2- ülkedeki teknik/meslek liseleri büyük bir revizyona gitmeli, bölgelerin ihtiyaçlarına göre normal liseler teknik liselere çevrilmeli. Bu tarz okullarda öğretmen olacak insanlardan beklenti belirli bir pedagoji eğitimi almış olması ve öğreteceği mesleği icra ediyor olması olmalı 3- bir takım üniversiteler dışındaki diğer tüm üniversiteler meslek üniversitesine çevrilmeli ve buralarda öğretim görevlisi olmanın koşulları daha hafif olmalı. 4- yök sadece ilk ve lise öğretiminden sorumlu olmalı, üniversiteler bazı daha genel kurallar ve yasa anlaşmaları çerçevesinde serbestleştirilmeli zira bu ülkede sırf oy gelsin diye açılan üniversiteler ve ordunun zoruyla açılmış eğitim fakülteleri faydadan çok zorar getiriyor
Öne çıkan mesajlar