=) Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 harddisk şu an raw olarak gözüküyo format bile atamıyorum daha önce hiçbir problemi yoktu nasıl kurtarabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yüzünden gülümsemeyi eksik etme elbet bir çaresi bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Arkadaş çok güzel açıklamış, tüm detaylara inmiş. Onun dışında, başka bilgisayara bi takmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 denedim hiçbişey farketmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 check disk falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 partition silinmi$. control panel/administrative tools/computer management/disk management Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 biçimlendirilemiyor diyo... chkdsk de yapamıyorum raw a yapılamıyo...başka fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Esh said: partition silinmi$. control panel/administrative tools/computer management/disk management Başka makineye takıp tekrar dene olması lazım. Birde marka modeli falan nedir? Donanım sitelerinde belki belli modellere özel sorunlar falan yazıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 maxtor 1 tb of ya içinde 800gb arşiv vardı o koyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 harici veri depolama aygıtı ham oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bnm de external bi ara pert olmuştu, bi kaç gün beklemiştim kendine gelmişti alet, sen de sabırlı ol umudunu kesme, elektornik aletler bi süre geçince kendine gelebilio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 benim arşive öyle birşey olsa bombaları takar yapan şirketi 1000 parçaya ayırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 750 seagate ile benzer problem yaşadım, gparted ile açıp nota baktığımda chkdsk öneriyodu, 2 ckeckdiskten sonra alet bildiğin kendine geldi, checkdiskte sorunlu bulduğu dosyaları da found.000 diye bi klasöre atıyo, onu da ubuntuda görebiliyorum ztn windowsta olmasa da, aynen yerine koydum hepsini sorun halloldu. O açıdan önerdim ama anlaşılan seninkinin biraz daha vakti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar