Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warner Bros'tan Batman ismi için dava açan Türk'lere ağır cevap:F*ck off!

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

ZaugnaKhaldun said:
İlginç olmuş; hem çok zevkli bir şey değil, hem de açıkçası benim standartlarıma göre bile çok ağır geldi.

fenris said:
adam çok başarısız komedyen olarak be. bi tane espri çıkaramadı durumdan, sadece küfretti.

Breedan said:
Ya almanlara yahudileri kestiğiniz gibi sizi söle yapicaz dense bile komik değil ki bu tür bi espri yani nesine gülücem?

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
cunku kendıne fuck you demekle baskasına demek aynı şey değil.

iste nokta bu..

bi kere kesinlikle komik degil..

alla icin biriniz ciksin duz konussun fuck america desin youtube'da, duz kufur edin, ne kadar az gelismis olduklarindan bahsedin, hatta espri yapin, sizin gibi dunyanin en az evrim gecirmis insan turleriyle ayni oksijeni paylasmak cok eglenceli, sizi gorunce kendimizi daha iyi tanimlayabiliyoruz, falan deyin daha komik durur bu videodan, ciddiyim..

gercek demokrasiyi ogrenmek istiyosaniz yapin bu videoyu ve koyun youtube'a, insallah biri yapar..

simdi gulebilirsiniz.

APTALLIK ZEMININDE TARTISMAKTAN VE KONUSMAKTAN NEFRET EDIYORUM!

Bu insanlar neden bu kadar gerizekali, cidden anlamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

her ülkenin kendi anlayışları vardır... herkesin kendi demokrasisi vardır... onlarda özgürlük var herkes kendi ülkesiyle dalga geçebilio ama bizde o yoq... olmadıı içinde tepki gösterioz... bu birazda şu olaya benzio...

-lan oğlum bütün kadınlar kahpe lan

-annem hariç dimi?

-evt annen hariç...

-peki halam?

-tmm halanda...

-aa dur halam yokki benim... teyzem var...

-tamam ahmet kapatalım bu konuyu

-teyze dışarda kaldı ama...

yane herkes kahpe, benimkiler hariç...
Sosyal ağlarda paylaş

demokrasi düşündüğünüz gibi bir şey değil ey "adamlar kendilerine de küfür ediyor. bize edince mi alınacağız" diyen kitle..

ahlak toplumdan topluma değişir ve bir toplum, diğer toplumun değerlerine saygı göstermek zorundadır; eğer ki demokrasiden bahsedeceksek. ırkçı bir salağın çıkıp mizahtan yoksun "s.ktir git türkiye" demesinin neresine empatiyle yaklaşalım? onu da anlamıyorum. bu duruma hoşgörüyle yaklaşmayı da aptallık olarak görüyorum. zira bu "hak"larından feragat etmektir. başka bir şey değil. suratına tükürüne "yarabbi şükür" demek gibi..

sonuçta burada adamın birisi warner bros. adı altında türkiye'ye küfür etmiş. yaptığı bu. gaza gelip "hede höde amerika, fak yu tuu wb" demeye gerek yok. ama bunu kabullenmek gibi bir saçmalığa düşmek de salakça. bildiğin salakça.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...