aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 buldum, brital sports footballmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yeni baslayanlar icin Orc veya Human derim ben de. Humanlar tam orta takim, hizli adamlari da var, atabilen oyuncusu da var, yakalayabilen de var, ortaya monster da koyabiliyor... kagit gibi olmuyorlar... Orc da cok cok iyi bir baslangic irki, hatta devaminda da orc oynanir. Orclar pek olmuyor, hizlari iyi, oyuncu dagilimi da iyi, ben sevdim. Simdi bitane chaos takimi actim onun tadina bakacam. Dun cuceyle vampir takimi denedim, olmuyor cidden, heriflerin karni bir acikiyor gidip seyirciye daliyorlar kan emmek icin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 karnı acıkıyomusmus, azını burnunu kırdım vampirlerinin karımı kalmış, mac sırasında gidip icemese ölücek adamlar, ha hayırsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Cuce said: karnı acıkıyomusmus, azını burnunu kırdım vampirlerinin karımı kalmış, mac sırasında gidip icemese ölücek adamlar, ha hayırsız abi bir kac kere dusurdun de, agiz magiz kirilmadi. kirilsa bile bisi olmaz, regeneration var :/ fkin nuub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bu ballı bi de var ya. 2 mumyamın regen'i 2 kere üst üste tutmadı, attı mı gelmiyor. Bir block falan kasayım o mumyalara kimin agzı burnu kırılıyor görücez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Beta kayıtları açılmış ve kapanmış (geç kaldık sanki) Neyse, French Games Day exclusive video: Stream Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 gelsin walla oynairm hem amerikan futbolu hem warhammer absonun verdigi hic sarmadi abi yane yapamiyorum bolekuralsiz oyunnarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oyunu cok saglammis ya. Baska forumlarda epey oynayan var da, cok begenmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Çıktı sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 cikti ama herkez berbat diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 oyun muthis. ve cok cok iyi. kim kotu diyorsa halt etmis. al gamespotun sag ustune bakin. Oyun turn based board game, ve bunu cok guzel yanisitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 d&r a gelecek mi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 digital olarak satiliyor. ben aldim :) ilk macimi da demin oynadim cok guzel yenildim ama 3 kisi oldurdum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ligsistemi varmı, yanı mac yaptıkca oyuncualr tasınıyomudıger oyunlara falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 tabi. Mac oynadikca para ve xp geliyor. Onlari harciyorsun falan. Ister public league'de oyna, istersek te paticik ici lig yapalim (tercihim pati ici lig). Board game'i birebir yansitmislar, acaip taktir ettim muthis olmus. Irklar daha tamamlanmamis ama ekleyeceklermis gittikce. simdilik istediklerimizin hepsi var. Bu arada bolum modlari iki konuyu birlestirse aslinda. opening postunu da editlerim daha sonra. Ben aldim oyunu ve cok egleniyorum, siz de alin, 6-8 kisi falan olursak direkt lig acariz oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ben bu oyunu daha önce hiç oynamadım. Multiplayer bi oyun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Orjinal oyun bu. Cok eglenceli bir masaustu oyunudur. 1995 yapimi bi versyonu var eskiden cikan ama multi degil. Chaos League diye bisi cikmisti bundan bir kac yil once, buna benzer konseptte ama orjinali budur. Bu bahsettigim oyun ise masaustu oyunun 1'e 1 oyunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar