Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood Bowl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni baslayanlar icin Orc veya Human derim ben de. Humanlar tam orta takim, hizli adamlari da var, atabilen oyuncusu da var, yakalayabilen de var, ortaya monster da koyabiliyor... kagit gibi olmuyorlar...

Orc da cok cok iyi bir baslangic irki, hatta devaminda da orc oynanir. Orclar pek olmuyor, hizlari iyi, oyuncu dagilimi da iyi, ben sevdim.

Simdi bitane chaos takimi actim onun tadina bakacam. Dun cuceyle vampir takimi denedim, olmuyor cidden, heriflerin karni bir acikiyor gidip seyirciye daliyorlar kan emmek icin :(
Mesaj tarihi:
Cuce said:
karnı acıkıyomusmus, azını burnunu kırdım vampirlerinin karımı kalmış, mac sırasında gidip icemese ölücek adamlar, ha hayırsız

abi bir kac kere dusurdun de, agiz magiz kirilmadi. kirilsa bile bisi olmaz, regeneration var :/ fkin nuub
  • 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
tabi. Mac oynadikca para ve xp geliyor. Onlari harciyorsun falan. Ister public league'de oyna, istersek te paticik ici lig yapalim (tercihim pati ici lig). Board game'i birebir yansitmislar, acaip taktir ettim muthis olmus. Irklar daha tamamlanmamis ama ekleyeceklermis gittikce. simdilik istediklerimizin hepsi var.

Bu arada bolum modlari iki konuyu birlestirse aslinda. opening postunu da editlerim daha sonra.

Ben aldim oyunu ve cok egleniyorum, siz de alin, 6-8 kisi falan olursak direkt lig acariz oynariz.
Mesaj tarihi:

Orjinal oyun bu. Cok eglenceli bir masaustu oyunudur. 1995 yapimi bi versyonu var eskiden cikan ama multi degil. Chaos League diye bisi cikmisti bundan bir kac yil once, buna benzer konseptte ama orjinali budur.

Bu bahsettigim oyun ise masaustu oyunun 1'e 1 oyunudur.
  • Yeni Oluştur...