there Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 arklar ben gm robenin üstüne mage robe giymek için ne yapmam gerekir?birini giyince diğeri giyilmiyor?
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 .body c_man_gm .update sonra mage robe giy[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Online Oyun Merkezi
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Selam dostum ben ilk sen den duyuyom birinin giyilip birinin duracanı olmaz öyle ben eğerki olur diyen olursa vallha ben de şaşıracam :pP...!!!
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 o scripti şimdi denedim ben de olmadı neden acaba gercekten hem gm robe ile hem de mage rob giye biliyozmu yaf ilk sizden duyuyom böyle bişiyi...!!!
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 .body c_man_gm yeterli üstüne ne giyersen olur
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yürü be Xalatan yavrum benim :D[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ya bide bi serverda Gm kendini .body c_child_mb yapmış ben kendi serverımda yapıyorum hiçbir body görünmüyor... Bu Client dan mı kaynaklanıyor? Verdata ile alakası yokmu? Çünkü bi serverda görünüyor kendi serverımda görünmüyor...[signature][hline]No Victory, Without Sacrifice
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Child clienttan kaynaklanmıyor.Bildiğim kadarıyla orjinal verdatada mevcut. Biraz araştırırsan bulabilirsin. Ha bak,Axis'te arama yap.Ozaman bulursun.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Axis den buldum fakat yapınca ortada hiçbirşey görünmüyor. Kendimi göremiyorum ekranda...[signature][hline]No Victory, Without Sacrifice
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Farklı bir verdata kullanıyo olmayasın?[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Tcpip, 04 Mayıs 2004 19:57 tarihinde demiş ki: .body c_man_gm .update sonra mage robe giy Ayni o dediklerin yaptim .admin oalrak cıkacagina C:admin olarak cıkıor ve axisde spawn koyarım bole olunca eski haline nasıl dondurcem?
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 .body c_man .update :D çift kılıc almak için bir kalkan al birde kılıc al eline sonra kalkana .xdispid i_spear yaz tıkla[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Online Oyun Merkezi
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 "C:" = Command Yani C: çıkması problem değil.Yazdıklarını birebir yapar.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Once info dan body ni c_man yap, gm robe giy, infodan body i c_man_gm yap, gm robe u çıkar mage robe u giy. Tabi bu yazdıklarımdan aklın karışmazsa :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum [Bu mesaj Arion tarafından 05 Mayıs 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Body'sini GM Robe yaparken GM Robe giymesine gerek yok. Body'i GM Body'si yapması yeterli olacaktır.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Body'niz "c_man_gm" ise ciplak halinizde don degil, mage robe vardir, onun icin ustuste giymissiniz gibi gorunur. Ayrica Korax'in da dedigi gibi, body degistirmeden once gm robe giymenize falan gerek yok, .body c_man_gm ve .obody c_man_gm yeterli.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Tamam 40 yılda bir yardım edelim dedik, cahilliğimizi yüzüme vurdunuz. :-P[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Öne çıkan mesajlar