there Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 arklar ben gm robenin üstüne mage robe giymek için ne yapmam gerekir?birini giyince diğeri giyilmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 .body c_man_gm .update sonra mage robe giy[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Online Oyun Merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 saol tcpip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Selam dostum ben ilk sen den duyuyom birinin giyilip birinin duracanı olmaz öyle ben eğerki olur diyen olursa vallha ben de şaşıracam :pP...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 o scripti şimdi denedim ben de olmadı neden acaba gercekten hem gm robe ile hem de mage rob giye biliyozmu yaf ilk sizden duyuyom böyle bişiyi...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 .body c_man_gm yeterli üstüne ne giyersen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yürü be Xalatan yavrum benim :D[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ya bide bi serverda Gm kendini .body c_child_mb yapmış ben kendi serverımda yapıyorum hiçbir body görünmüyor... Bu Client dan mı kaynaklanıyor? Verdata ile alakası yokmu? Çünkü bi serverda görünüyor kendi serverımda görünmüyor...[signature][hline]No Victory, Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Child clienttan kaynaklanmıyor.Bildiğim kadarıyla orjinal verdatada mevcut. Biraz araştırırsan bulabilirsin. Ha bak,Axis'te arama yap.Ozaman bulursun.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Axis den buldum fakat yapınca ortada hiçbirşey görünmüyor. Kendimi göremiyorum ekranda...[signature][hline]No Victory, Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Farklı bir verdata kullanıyo olmayasın?[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Tcpip, 04 Mayıs 2004 19:57 tarihinde demiş ki: .body c_man_gm .update sonra mage robe giy Ayni o dediklerin yaptim .admin oalrak cıkacagina C:admin olarak cıkıor ve axisde spawn koyarım bole olunca eski haline nasıl dondurcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 .body c_man .update :D çift kılıc almak için bir kalkan al birde kılıc al eline sonra kalkana .xdispid i_spear yaz tıkla[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Online Oyun Merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 "C:" = Command Yani C: çıkması problem değil.Yazdıklarını birebir yapar.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Once info dan body ni c_man yap, gm robe giy, infodan body i c_man_gm yap, gm robe u çıkar mage robe u giy. Tabi bu yazdıklarımdan aklın karışmazsa :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum [Bu mesaj Arion tarafından 05 Mayıs 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Body'sini GM Robe yaparken GM Robe giymesine gerek yok. Body'i GM Body'si yapması yeterli olacaktır.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Body'niz "c_man_gm" ise ciplak halinizde don degil, mage robe vardir, onun icin ustuste giymissiniz gibi gorunur. Ayrica Korax'in da dedigi gibi, body degistirmeden once gm robe giymenize falan gerek yok, .body c_man_gm ve .obody c_man_gm yeterli.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Tamam 40 yılda bir yardım edelim dedik, cahilliğimizi yüzüme vurdunuz. :-P[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar