reyou Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yazalim oynayalim, oynadikca guzelleselim, tavsiyeleri gozardi etmeyelim efem.. bu arada su god of war midir nedir ole bi oyun var onu cok metediyolar, oynayan varmi aramizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Yanlış bölüme açmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 PSP'yi God of War:Chains of Olympus için satın aldım. Başka da oyun oynamadım. O kadar güzel bir oyun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konsol bölümüne bir göz atarsan epey bişey var. bunun dışında god of war, prince of persia, star wars: force unleashed, bleach 3-4-5, naruto, NFS, Fifa street, NBA streetmidir nedir benim önereceğim oyunlar arasındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?37,3179168 buyrun burdan yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 evet konsolda açılmışı vardı. kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar