Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehliyet kaptırmaç

Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

Bünye meselesi.
İnsanın kendisine sınırlar koyup bu noktadan sonra sarhoş olurum ben genelde demesi ve o sınırın altında alkol alıp araba kullanması ne şekilde olursa olsun gereksiz ve tehlikeli bir harakettir.

Hayır en ufak alkol bile senin kafanı düşünceye soktu diyelim,bir insanı ezdiğinde bunun sorumluluğunu kabul edeceksen tamam sorun yok.

Ayrıca trafik kurallarına göre belli bir promil olması lazım galiba.Geçmişsinki o promili sana ceza kesmişler + İşin ehli adamlar senden daha iyi biliyordur.Bu bir gerçek.

Bu durumda yaptığın hiç iyi bir şey değil.Kusura bakma ama bir insan bile çok değerleridir.

Edit ayrıca :

said:
dun gece alkollu bi geceden sonra taksiyle eve donup 2km yol gidip baska bi eve gecmek icin arabami aldim, etilerden gecerken cevirme olmadigini gordum, burdan giderim dedim.
evden cıktım ve ulus baglantisina saptim levazım sitesine gitmek icin. sapis o sapis.
cevrildim, cikmicagina okadar inanmistim ki aptal bi cesaretle, ufledim, yanımda verebilicek para olmasına ramen..
ufleyis de o ufleyis..
neden arabamı aldım, neden etilerden gitmedim, neden cıkma riskini goze alip ufledim
hic bilmiyorum

lanet
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Arkadaşlar Eralp komiser Gordon çıktı, dağılabilirsiniz.

Hay allahım bi de böyle komik komik laflar ediyorsunuz. Adam açık açık alkollü araba kullanmayı, rüşvet önermeyi savunuyor, ondan sonra kötü birşey yaptığını söyleyen ben de komik duruma düşüyorum ha? Düzene bak be. Ne akıllı adamlarmışsınız siz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...