Eralp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Sintisyzer said: aynı ulkede mi yasıyoruz? Evet, ikimiz de kanunların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 3 vodga nın 13 te 1 iyle sarhoş olan biliyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Eralp said: Sintisyzer said: aynı ulkede mi yasıyoruz? Evet, ikimiz de kanunların olduğu bir ülkede yaşıyoruz.gercekci olalım, idealist olmayalım, üzülen biz oluruz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Sintisyzer said: gercekci olalım, idealist olmayalım, üzülen biz oluruz sonra Dürüst olalım, yamuk olmayalım, herkes sevinsin. Durumuna bakarsak da zaten hangi yöntemin daha çok işe yarayacağını anlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Bünye meselesi. İnsanın kendisine sınırlar koyup bu noktadan sonra sarhoş olurum ben genelde demesi ve o sınırın altında alkol alıp araba kullanması ne şekilde olursa olsun gereksiz ve tehlikeli bir harakettir. Hayır en ufak alkol bile senin kafanı düşünceye soktu diyelim,bir insanı ezdiğinde bunun sorumluluğunu kabul edeceksen tamam sorun yok. Ayrıca trafik kurallarına göre belli bir promil olması lazım galiba.Geçmişsinki o promili sana ceza kesmişler + İşin ehli adamlar senden daha iyi biliyordur.Bu bir gerçek. Bu durumda yaptığın hiç iyi bir şey değil.Kusura bakma ama bir insan bile çok değerleridir. Edit ayrıca : said: dun gece alkollu bi geceden sonra taksiyle eve donup 2km yol gidip baska bi eve gecmek icin arabami aldim, etilerden gecerken cevirme olmadigini gordum, burdan giderim dedim. evden cıktım ve ulus baglantisina saptim levazım sitesine gitmek icin. sapis o sapis. cevrildim, cikmicagina okadar inanmistim ki aptal bi cesaretle, ufledim, yanımda verebilicek para olmasına ramen.. ufleyis de o ufleyis.. neden arabamı aldım, neden etilerden gitmedim, neden cıkma riskini goze alip ufledim hic bilmiyorum lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Arkadaşlar Eralp komiser Gordon çıktı, dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Xaenin said: Arkadaşlar Eralp komiser Gordon çıktı, dağılabilirsiniz. Hay allahım bi de böyle komik komik laflar ediyorsunuz. Adam açık açık alkollü araba kullanmayı, rüşvet önermeyi savunuyor, ondan sonra kötü birşey yaptığını söyleyen ben de komik duruma düşüyorum ha? Düzene bak be. Ne akıllı adamlarmışsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar