Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noob Razor

MaDOnos

Öne çıkan mesajlar

simdi pure hydra ve mostly harmales cok zayif bide iron
bu adamlarin hicbi gucu yok tek mh azcik adam akilli
simdi razorun amaci olabildigince oyunun en uzak kosesindeki topragini korumaktir.
o topragi koruyabilmek icin herseyide yapacaktir...
olay bu ve adamlar bu konuda basarililar nbsi allianceden sonra orayi hep onlar tutu...
bide simdi mh haric pure hydra mh le savastigini dusun o an bob saldirsa hic savunamicaklardi yani mavi olmayip kirmizi olsalar...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk mesajımda yazdığım gibi, RZR'un çok iyi bir politikacı olduğuna ve iyi bir politik yol izlediğini yazmıştım. Benim buna karşı çıkmam mümkün değil.

cengizhan66 said:

kullan at demisin simdi bu adamlar hic ise yaramiyan hydra ve pureyi atmadi onlari atip yerine daha guclusunu gecire bilridi
veya gecmek istiyeni destekliyebilridi...
razor iyibi alliance neden rahat oldumu hemen kendini bir sey sanip dostlarina saldirmiyor

Burada sana katıldığım nokta; RZR'un müttefiklerine saldırmaması. (Ekleyeceğim nokta ise şu: RZR neyiyle saldıracak?! RZR'un "benim gücüm" dediği güç, çıkar ilişkisi içerisinde ağzına bal çaldığı corp/alliance'ların gücü... Örneği de şu şekilde vereyim: RZR hangi savaşını "başkasından destek almadan" kazanmış? Hangi savaşa sadece kendi gücüyle girmiş?)

Katılmadığım nokta ise RZR'un Hydra ve Pure'u atmamış olması örneğinin "dostları satmaması" kavramının ispatı olarak sunulması. Mado'nun evvelki mesajlarında yazdığı bir şey var, ki eminim hak vereceksiniz: RZR, kendi başına bir şeyler yapabilen, bölgedeki nispi olarak en iyi pilotların bulunduğu Makhai'yi (dolaylı ya da dolaysız olarak) dağıttı. Peki, Vale of Silent tarafı girişini tutarak o bölgeden RZR'a saldırı gelmesini engelleyen MKI mıydı yoksa zavallı Pure ve ekstra zavallı Hydra mı? Benim görüşüme göre, işte tam bu noktada, MKI RZR'a büyük yardımda bulunurken, RZR'un MKI'yı dağıtması "dostunu satması"nın muhteşem bir örneğidir.

Hatırlıyorum; P3-EN girişini savunurken, sistemde 30 Hydra, 20 Pure, 10 MKI üyesi olarak kaldığımız anlarda, içeriye baskın olduğu anda geride "savaşmaya devam eden" sadece MKI pilotları kaldığını...

RZR'un Hydra'yı satıp satmamasının değeri yok. Çünkü Hydra'nın bir değeri yoktu hiç bir zaman. 1 neut gördüğünde 50 kişiyle en yakın POS'a saklanan tavuk sürüsünden ibaret Hydra dediğimiz topluluk. Pure desen kötünün iyisiydi...
Sosyal ağlarda paylaş

hydra pure ve mostly harmoles bunlarin hic birinde gucyok hepsi birbirinden gucsuz :)ama bi gercek varsa bu gucsuzleri toprak sahibi eden blue politikadir
bu arada bob petsleride cok gucsuz bide bu gucsuz allianceler guclu yen ialliance dogmasina azda olsa mani oluyo soyle guclu allianceler buyuk savasi birakip petsleri yok este baya deyisiklik olur
Sosyal ağlarda paylaş

Al birde burdan yak razor ve mm liberty + yapmıs scorthed earthleri de + yapma yolundalarmış :) Liberty. Cloak gemilerle biz bir alliance kitleriz deyip raven navy issuelarını ve ravenlerini bırakıp giden adamlar. Berbat ötesiler kral razor mükemmel politikalarına devam ediyor :)

Razor güçlü adam istemiyor bölgesinde çünkü güçlü adam olursa gelirlerinden de olacak şu an 5 moon alıyorsa 1 2 sinde mm ye veriyor böyle bir şey olursa geliri azalacak. Ama bu politika kısa vadede güzel gibi görünsede uzun vadede de çökecektir. Bende bunu zevkle takip edeceğim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hatırlıyorum Makhai günlerini. 3 noob ship atlayınca gate de bekleyen 12 hydranın kaçışını. biz 3 5 makhainin ise korsan grubuna karşı savaşını. arkamızda hydra var diye savaşırken arkada bırakmalarını. hatta o korsan corpunun videolarına bile konu olmuştuk :D hydra cesur dostlarını arkda bırakıp kaçtı diye hazırlanan video.
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunda bir güç ayakta kalmak istiyorsa tabiki dansöz olucaktır?

Bütün combatın deceptiona dayandığı bi oyunda,"politika" olayını guzel kotaran, hala ayakta kalmayı basarabılmıs bı alliance ıcın top demek ne kadar dogru ki?

Böyle yapmayanın ya kafası çalışmıyordur
Ya oyundan sıkılmış fight arıyordur - mesela hachou -
Ya da yakında yok olacağının farkında değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

evet hochua guzel ornek
fps multiplayer de oldugu gibi team in da 1 kisi oluo herekz diyer teamda olunca 1 kisiyi bile oldurmek cok zor oluyo ama sen 10 kez oluyosun
millet kendisi yapamiyo dogal olarak razor e laf atiyo camur atiyo adamlar 2006 dan beri bolgelerinde zorlanmamislar bile sadece diplomasiyle bu adamlara baksan bir kac ay savasmadan kaldiklari regionda duramamis hemen dagilmislar (makia mi ne)
en guclu alliance bi kere hem diplomaside iyi olmali hem fleet te
razor sadece tekinde iyi amaa bi zamanlar 2 sindede iyibi ally vardi ra diye bayabi sure oldukca iyi idare etti ama yonetim deyisklik eski yoneticiler derken drama patladi
bi alliancenin temal amaci 0,0 daki bolgesini tutmak ve temel gelir kaynagi olan moon miningde ve istasyonlarini guvence altina almaktir...
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha tartışırsak diyecekseniz ki toplanın razoru yıkın kolaysa :) Bu ne ya ?
Biz oyunuda bilmiyoruz zaten 150 200 kişilik fleetlere girip 50 kişiye dalmadık nerden bilelim.
Top Rzr olayına gelince o lafı diyen adamların hepsinin ona %100 hakkı vardır. Razora 2 ay boyunca hiç bir geliri olmadan yardım etti gemiler kaybetti ama razor bölgesini kurtarınca slottur mlottur davası çekti ve sattı bu yüzden top razordur.

Bana siyaset miyaset demeyin liberty ile scorthed earthi tek hamlede + yapan adam yanında savaşan adamlara bunu yaparsa bana siyaset falan demeyin.

Şimdi diyeceksinizki işte adamlar ne güzel politika yapmış sizi kullanmış. Bunu nereye kadar götürebilecek o sattığı adamlar karşına dikilmeyecek mi ? Dersenizki bunu hiç kimseye yapmadı sadece size yapmış o zaman double toplardır.

Kuzeyde neyin ne olacağına razor karar veriyor 100 kişi ne kadar güçlü olursa olsun razorun kararları doğrultusunda bir şey yapmak zorunda ve bana görede razor bu konuda berbat o yüzden kuzeyin yönetimini hak etmiyor.

Razor bir alliance olarak iyi olabilir asıl sorun kuzeyin yönetimini kontrol edecek kadar iyi mi ? (şu anki haliyle).
Sosyal ağlarda paylaş

siyaset bu olum gercek hatattada aynisi yapiliyo
bakiniz sovietler zamaninda iraka afganistana silah satan muftetik olan usa simdi hepsini isgal etti :)
suc sizde 2 ay hizmet etmissiniz ve sonuc ayni sonucta bobda bi gun butun petslerini kapi onune koycak :) millet bunu bildigi halde petslige devam ediyosa demekki buda onlarin politikasi
2006 dan beri kimse dikilmemis razorun karsisina :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şeyler yazımıştım ama sildim. Razor yüzünden türklerle tartışmak istemiyorum konu amacına ulaşmıştır en azından benim için. Benimle ilgili bir sorunuz/sorununuz varsa öm dan halledebilirim.

Genel konu hakkında mesaj atabilirsiniz istiyorsanız. Konunun iç yüzünü bilmeyenlere bazı laflarımız ağır gelmiş olabilir affola.

Herkese saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...