SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Güzel yaw oyun sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 valla sardi baya 84000 yaptim ben guzel bi block ve upgrade ederek towerlari baya guzel gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 block yapan, ss verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Korax said: valla sardi baya 84000 yaptim ben guzel bi block ve upgrade ederek towerlari baya guzel gidiyo nasıl bir tower kombosu kullanıyorsun ? Lazer dışındakiler bir sonra işe yaramıyormuş gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 flame+maze+lazer = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 flame çok boş geliyor bana. ilk oynadığım zamanlar yapıyordum ama pahalı geldi sonradan. ve range çok az. plazma falan onlar da çok boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Ben maze yapmaya çalıştım anca bu kadar oldu iyi geldim ama öncekilerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 4-5 tane full upgrade pulse koyuyorum onlere.arkaya 6-7 tane normal 4-5 tane kadarda air lazer koyuyorum.enaz 10 tane missile turret koyuyorum.Bide parayi bosu bosuna level'i dusuk towerlara vermiyorum ekrani doldurana kadar.Wall kullaniyorum cok uzun olmasi yerine level'i yuksek towerlar cok daha fazla ise yariyo.Bi 5-6 tanede heavy cannon yapiyorum.Full upgrade yapma ve biraz birazda maze'i genisletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bir sürü düşük seviye tower sizi ancak baştaki seviyeleri rahat geçirttirir, ondan sonra onlardan ne kadar dikerseniz dikin bi 10 tane tam upgrade olmuş towerın yerini tutmaz :p her td de böyledir bu hehe ayrıca bundan daha güzelleri vardı misal towerların bir araya gelip kombo yaptığı falan da adını unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 http://img141.imageshack.us/img141/9500/ads1zdg8.jpg oeh yav baya zorlasti gecemiyorum biturlu bukismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 72 binde kaldım bende az önce imkansız gibi birşey çünkü karayı durdursan hava durmuyor, hadi karayı dolandırıosun ama hava direk geliyor, elbet yapan vardır bişilerde , benim için buraya kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 @korax maze kurarken daha cok manevra yaptirtmak lazim istilacilara. 2 karelik bosluklarda birer bosluk birakarak road block koyuyorum boylelikle dumduz gittiklerinden daha yavas gidiyorlar. (bilmiyorum anlatabildim mi) Birde lazerler cok yavas kaliyor, emin olmamakla beraber plasma hizi dolayisiyla lazer kadar hasar verebiliyor olmasi gerek, fakat anti air lar sart yoksa plasma larda havaya calisip yerdekileri kaciriyorlar. air boss gelincede aa laserlerin onunde emp calsmak lzm. baska turlu gecmiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 High scores'a baktım da millet 500k falan yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 KHaRoN said: @korax maze kurarken daha cok manevra yaptirtmak lazim istilacilara. 2 karelik bosluklarda birer bosluk birakarak road block koyuyorum boylelikle dumduz gittiklerinden daha yavas gidiyorlar. (bilmiyorum anlatabildim mi) Birde lazerler cok yavas kaliyor, emin olmamakla beraber plasma hizi dolayisiyla lazer kadar hasar verebiliyor olmasi gerek, fakat anti air lar sart yoksa plasma larda havaya calisip yerdekileri kaciriyorlar. air boss gelincede aa laserlerin onunde emp calsmak lzm. baska turlu gecmiyor oyun. http://img368.imageshack.us/img368/7105/ads1zbt5.jpg buda baska bi cesit. kasitli olarak daha duz yapiyorum cunku lazer arkadakinide vuruyo duz sira olunca.oyuzden arka arkaya lazer yapip mumkun oldugunca dolastiriyorum.ama 75000den sonra ground unitler hayvan gibi oluyo durduramiyorum bi turlu.Airde zorlasinca tutamiyorum hehe edik: http://img167.imageshack.us/img167/6831/ads1zxa4.jpg :D edik2: rekorumu kirdim :D http://img141.imageshack.us/img141/752/ads1zni6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Pulse emitter hiç yapmıyorum ben. yapmadım yani. yararlılar mı epey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bosslar haricinde epey faydali oluyo.bosslar icin baska bi cozum lazim.bukezde bosslardan patladim air ve ground'u tutmustum neguzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 FromTheHell said: upgrade nasıl oluyo ya. göremedim ben öyle bi seçenek Bi towerın üstüne tıkla görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Şunu anladım uçaklara bişey fayda etmiyor.Çok kısa bi yol izliyorlar çünkü. Çok merak ediyorum nasıl yapmışlar o puanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bLackcha0s said: Şunu anladım uçaklara bişey fayda etmiyor.Çok kısa bi yol izliyorlar çünkü. Çok merak ediyorum nasıl yapmışlar o puanları. Evet uçaklar acayip gıcık beni bitiren hep uçaklar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 http://img377.imageshack.us/img377/5193/ads1zzh0.jpg daha ustunu beceremedim biturlu.airi hallediyorum busefer ground'a yetemiyorum falan,baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ahada budur elimden gelen,dahada oynamam yeter http://img384.imageshack.us/img384/5721/ads1zfz7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 benden bukadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 green td vector td falan oynardım yazın.. 1 saattir feci sardım buna güzel bi oyun beğendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 TD lerin arasında en güzeli "Gemcraft" bence. Skill upgrade, save-load bi ton özellik var. http://www.kongregate.com/games/gameinabottle/gemcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar